26 Σεπτεμβρίου 2014

Barbara's Mystic Essence...

     Barbara's Mystic Essence... Υπάρχουν μυστικά που πραγματικά θα ήταν καλύτερο να παραμείνουν μυστικά. Αν ξέραμε τα πάντα για όλα, τότε θα χανόταν η μαγεία του μυστηρίου. Τώρα θα μου πείτε στα καλλυντικά καλό θα είναι να γνωρίζεις τι περιέχουν μέσα και κυρίως αν είναι φυτικά. Η μαγεία όμως και το μυστήριο δεν βρίσκεται μόνο στην σύνθεση, αλλά και στο υπέροχο αποτέλεσμα που έχουν. Αυτό ακριβώς θα δείτε και σας εντυπωσιάσει στα καλλυντικά Barbara's Mystic Essence.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Αντιγηραντικό Serum... Θαρρώ πως το συγκεκριμένο serum είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες και για εμφανή σημάδια γήρανσης. Είναι τόσο καλό που θεωρώ περιττό το να βάλω κάποια ενυδατική κρέμα μετά, αφού καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ενυδάτωση του προσώπου. Αν είστε από τις γυναίκες που πλένουν καθημερινά το πρόσωπό τους με σαπούνι θα σας το πρότεινα σαν πρωινή ενυδάτωση, μιας και το ελαιόλαδο που περιέχει μπορεί να καλύψει και την πιο απαιτητική γυναίκα. Το γεγονός ότι περιέχει αλόη και χαμομήλι καταπραύνουν την επιδερμίδα από τυχόν ερεθισμούς ή μετά από πίλινγκ.

Άρωμα...
     Περιέχει (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) σε 48% γιασεμί, σε 32% αλόη και σε 20% τριαντάφυλλο. Μια πανδεσία ανοιξης και αρωμάτων. Άνετα εγώ θα το φορούσα και σαν άρωμα, γιατί όχι και εσείς. Και αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά δοκιμάστε το μετά το μπάνιο σε βρεγμένο δέρμα. Η απόλαυση του αρώματος δεν περιγράφεται!

     Κρέμα ματιών... Φανταστική, υπέροχη! Νιώθω μεγάλη στεναχώρια που μου τελείωσε. Την έβαζα πρωί και βράδυ, ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Η καταπραϋντική ιδιότητα της αλόης προσφέρει δροσιά στα κουρασμένα μάτια, ενώ μειώνει τους μαύρους κύκλους, προσφέροντας ανάπλαση στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια που διαρκεί για περισσότερο από 12 ώρες.



Άρωμα...
     Η μυρωδιά του είναι πολύ δροσερή, θα έλεγα πως μου φέρνει κάτι σε άρωμα λευκού η ροζ τριαντάφυλλου και μια δόση λιβάνι. Δεν είναι τόσο έντονο σαν άρωμα, αλλά αρκετά μαγευτικό στην όσφρηση.

     Day Cream... Είναι μια ιδιαίτερη, παχύρευστη κρέμα προσώπου, που με μια μόνο μικρή ποσότητα μπορεί να ενυδατώσει την κατά βάση ξηρή επιδερμίδα. Εγώ προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει και σε περιοχές του σώματος, όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα. Σαν κρέμα προσώπου λόγω πυκνότητας λειτουργεί καλλύτερα μόνη της, χωρίς επιπρόσθετα προϊόντα.

Άρωμα...
     Έχει έντονο άρωμα, μου θυμίζει το Ν0 5...Δεν ξέρω αν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία ανάλυσης των συστατικών της κρέμας, γιατί όπως σας είπα και στην αρχή κάποια πράγματα αξίζει να έχουν και λίγη μαγεία. Σαν ιδέα σας προτείνω να το βάλετε αντί για άρωμα στη νυχτερινή σας έξοδο.




Στα Barbara's Mystic Essence μπορείτε να βρείτε και να ζητήσετε την κρέμα που ταιριάζει στον δικό σας τύπο δέρματος. Απλά κάντε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

mamatzini

Ευχαριστώ θερμά τη φίλη μου Μαρία Κ. για την βοήθεια της.


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

2 σχόλια: