6 Σεπτεμβρίου 2014

Oups...Our Pure Soap !

     Τώρα που μπαίνει γλυκά το φθινόπωρο, όλοι λίγο πολύ έχουμε ανάγκη από χουχούλα, ζεστό καφέ και να απολαμβάνουμε τα πρωτοβρόχια από το μπαλκόνι μας. Σας προτείνω λοιπόν να κάνετε ένα απολαυστικό φθινοπωρινό μπάνιο, με αρώματα και αισθήσεις από τα Oups και πιστέψτε με πως θα νιώσετε ακόμα πιο όμορφα και πιο γλυκά. Τα προϊόντα που διάλεξα είναι πιο χειμερινά, με εσπεριδοειδή και άλλα αγνά υλικά, που φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι από ανθρώπους που θεωρούν χρέος τους να φροντίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη της γυναίκας την κάθε εποχή.

Η γνώμη μου...

                                                      Αποτέλεσμα...

     Κρέμα προσώπου~σώματος Βανίλια Μαστίχα... Θαρρώ πως είναι μια αρκετά λιπαρή κρέμα, αλλά απλώνεται εύκολα. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε πιο ξηρές επιδερμίδες από τη δική μου. Δεν την απέρριψα την κρέμα. Ίσα-ίσα είναι πολύ καλή για περιοχές όπως φτέρνες, αγκώνες, γόνατα ακόμα και τις άκρες των μαλλιών. Και μην το γελάτε εγώ το δοκίμασα και πραγματικά ξετρελάθηκα με την υφή των μαλλιών μου.



Άρωμα...
     Υπέροχο νοσταλγικό άρωμα από υποβρύχιο βανίλια μαστίχα, μιας και τα βασικά του συστατικά είναι αυτά τα δύο. Όταν το μυρίζω με πιάνει μια γλυκία γουργούρα στο στομάχι, αλλά... δεν μπορώ να το φάω.

     Scrub προσώπου~σώματος Πορτοκάλι, Λεμόνι, Κανέλα... Δύο εσπεριδοειδή, πορτοκάλι και λεμόνι με αντισηπτική δράση και ζάχαρη κανέλα για απόλαυση και ζωηράδα. Σαν scrub με την επάλειψη δεν τσούζει το δέρμα και μετά το αφήνει πολύ απαλό και καθαρό. Είναι αρκετά ήπιο scrub, που δεν χρειάζεται μετά κάποια ενυδατική κρέμα. Σαν εναλλακτική χρήση θα σας πρότεινα να το χρησιμοποιήσετε για τα πετσάκια στα νύχια, πράγμα το οποίο εγώ λάτρεψα, και για το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά. Ή ακόμα και μετά από το ξέβαμμα των νυχιών. Η δράση του είναι αντισηπτική και αφαιρεί οποιαδήποτε απόχρωση που άφησε το μανό.

Άρωμα...
     Η πραγματική αίσθηση αφύπνισης του φθινοπώρου. Ο συνδυασμός πορτοκάλι, κανέλα και λεμόνι σου φέρνει πιο κοντά σαν εικόνα το χειμώνα.

     Κρέμα Λεβάντα~Μέντα~Δεντρολίβανο... Κανονικά η κρέμα αυτή είναι για πρόσωπο και σώμα. Εγώ δεν την έχω βάλει καθόλου στο πρόσωπο μου. Προτίμησα το σώμα και πολύ περισσότερο τα πόδια, καθώς προσφέρει μοναδική χαλάρωση στα κουρασμένα πόδια, αφού η μέντα και η λεβάντα έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες. Ακόμα και σε ένα κρυωματάκι, σας προτείνω να την δοκιμάσετε. Κάντε λοιπόν ένα ντουζάκι και χρησιμοποιήστε την με όποιο τρόπο εσείς θέλετε.


Άρωμα...   
     Έντονο άρωμα μέντας, λεβάντας και δεντρολίβανου. Αυτό που μπορούν να σας προσφέρουν δεν το έχετε ξαναζήσει. Απόλαυση, χαλάρωση, ευεξία.




Μπορείτε και εσείς να παραγγείλετε την δική σας εποχιακή απόλαυση καλλυντικών, κάνοντας ένα κλικ εδώ:
mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου