27 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμητρα Γούλα !

    Δήμητρα Γούλα... Είμαι πολύ χαρούμενη που στο blog σήμερα θα φιλοξενήσω τη Δήμητρα Γούλα και τα υπέροχα καλλυντικά της. Ας μιλήσουμε λίγο για το ποια είναι η Δήμητρα και για την δουλειά της.

     Σπούδασε επιστημονική αισθητική προσώπου και σώματος με ειδίκευση στην προσωπολογία στο Schoner Berufsausbildungs institut στο Μόναχο. Παράλληλα εξειδικεύτηκε στο θεατρικό μακιγιάζ και στα σπέσιαλ εφέ κινηματογράφου. Στη συνέχεια σπούδασε αισθητική κοσμετολογία και οικονομική οργάνωση ινστιτούτων ομορφιάς σε spa στο Λονδίνο. Αρθρογραφεί σε πολλά περιοδικά ομορφιάς και συμμετέχει κάθε χρόνο στην κριτική επιτροπή των Prix de Beaute του περιοδικού Votre Beaute.
     Έχει γράψει δύο βιβλία "Ελιξίρια ομορφιάς" και "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας". Και για να μην χάνετε ποτέ επαφή μαζί της και να μαθαίνετε τις συνταγές της, μπορείτε να την βλέπετε σε διάφορες εκπομπές που κατά καιρούς εμφανίζεται.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Face and Eyes Serum... Ένα Best Seller ενυδάτωσης για πρόσωπο και μάτια με αλόη, καλέντουλα, βιταμίνη Ε και έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς. Έχει βελούδινη υφή, αφήνει το πρόσωπο ενυδατωμένο για περισσότερο από 8 ώρες. Δεν αφήνει λιπαρότητα και εφαρμόζεται εύκολα.

Άρωμα...
     Το άρωμα είναι διακριτικό και ευχάριστο, σου θυμίζει άρωμα τριαντάφυλλου παλιάς εποχής. Σου αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία από τα παιδικά χρόνια που φτιάχνανε οι γιαγιάδες γλυκό τριαντάφυλλο,  αλλά μην το φάτε.



   Night Cream Αναπλαστική... Απλώνεται εύκολα, αλλά χρειάζεται μικρή ποσότητα. Σαν υφή θα καταλάβετε ότι είναι λίγο λιπαρή κρέμα και γι αυτό είναι κατάλληλη για το βράδυ.  Σαν αναπλαστική όμως δεν κάνει το δέρμα βαρύ, αντιθέτως το αφήνει μαλακό για όλο το βράδυ.




Άρωμα...
     Έχει αρκετά έντονο άρωμα. Η λεβάντα και το πεύκο κάνουν την μυρωδιά του λίγο υπερβολική θα έλεγα, αλλά αυτός είναι για σας ένας τρόπος δέσμευσης, για να την βάζετε στο πρόσωπο σας πριν τον ύπνο. Εξάλλου μην ξεχνάτε πως η λεβάντα που περιέχει θα σας χαλαρώσει για ένα ευχάριστο βράδυ

Δείτε και εσείς τις μοναδικές δημιουργίες της Δήμητρας Γούλα κάνοντας ένα κλικ εδώ:

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου