25 Σεπτεμβρίου 2014

I Faru !

     Πόσες φορές σας έχει τύχει να λάβετε ένα πακέτο που περιμένατε πολύ, πολύ καιρό και να λαχταράτε να το ανοίξετε; Εγώ όταν μου έρχεται ένα δέμα, πάντα περιμένω το βράδυ που θα είμαι πιο χαλαρή για να το απολαύσω. Κάποιες φορές τα πακέτα είναι εντυπωσιακά, κάποιες άλλες όχι. Το εν λόγω πακέτο που περίμενα με λαχτάρα από την I Faru, δεν με εντυπωσίασε απλά, αλλά με άφησε έκπληκτη. Από που να αρχίσω! Από την συσκευασία, από το άρωμα; Είναι νομίζω το πιο ωραίο πράγμα όταν ανοίγεις ένα πακέτο να σε κατακλύζουν τα αρώματα του. Οι συσκευασίες των καλλυντικών φτιαγμένες απλά, αλλά με τόση ομορφιά. Η I Faru θέλει να κάνει την κάθε γυναικά να νιώθει όμορφα, να αγαπήσει αυτά που έχει στο χέρι της, όχι μόνο για την ποιότητα τους, αλλά και για την εμφάνιση τους. Θα δείτε ότι τα καλλυντικά τους έχουν υπέροχο σχεδιασμό που μπορούν να κάνουν τον καθένα να τα λατρέψει. Σαν γυναίκες πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας ακόμα και όταν βαριόμαστε, ή δεν θέλουμε. Η I Faru το ξέρει καλά αυτό και μας δίνει ένα κίνητρο.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Wipped Body Butter, Cherry Blossom... Το mousse chocolat το θυμάστε; Σας αρέσει; Αν να τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική αίσθηση στο σώμα από αυτήν την υφή. Δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να το λατρέψετε γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο και όταν προσπαθείτε να το βάλετε στο σώμα σας, απλώνεται λίγο δύσκολα. Παρ' όλα αυτά όμως είναι πάρα πολύ καλό για τις ξηρές περιοχές και για μετά το ξύρισμα.

Άρωμα...
     Πολύ γλυκό και απαλό άρωμα βούτυρο κεράσι, νομίζω ότι θα σας μαγέψει τόσο πολύ που θα θέλετε να το φάτε. Μην το κάνετε όμως, απλά αφήστε το άρωμα του να σας ταξιδέψει σε λιβάδια άνοιξης με κερασιές.

    Whipped Sugar Scrub, Mangolicious... Δεν έχω ξαναδοκιμάσει πoτέ ένα τόσο απαλό scrub σώματος. Καταρχήν η υφή του είναι αρκετά απαλή, οι κόκκοι που περιέχει δεν είναι σαν αυτούς που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Τα συνηθισμένα scrub αφήνουν κάποιο ερεθισμό ή τσούξιμο μετά την επάλειψη. Αυτό κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά χωρίς όμως να ερεθίζει και να τσούζει το δέρμα. Είναι scrub σώματος και για καλύτερη χρήση σας προτείνω να το βάλετε στο σφουγγάρι σας και έτσι να κάνετε το μασάζ απολέπισης. Το καλό είναι ότι κρατάει την υγρασία του σώματος σε καλά επίπεδα και δεν χρειάζεται να βάλετε κάποια ενυδατική κρέμα.
Άρωμα...
     Ένα τροπικό, απαλό άρωμα που μπορεί να παίξει με τις αισθήσεις, όταν απλώνεται στο δέρμα και σας ταξιδεύει σε μέρη που μπορεί να σαγηνεύσεις τη φαντασία σας.


     Lavender Bath Caviar... Μπανιέρα έχετε; Κάτι λίγο από κούραση; Τότε αυτό που σας προτείνω είναι να δοκιμάσετε αυτούς τους κόκκους. Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το χαβιάρι και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει.

Άρωμα...
     Αν σας αρέσει η λεβάντα, τότε νομίζω ότι είναι το καλύτερο άρωμα με χαβιάρι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάνιο.


     Saptarshi Gold Ayurveda... Δεν ξέρω αν εσείς έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι πως και εγώ πρώτη μου φορά δοκιμάζω μια τέτοια μάσκα~πίλινγκ. Είναι μια σκόνη η οποία εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο, αλλά μπορείτε να την βάλετε και στο σώμα. Η δράση της είναι κατάλληλη για τις περιοχές του προσώπου που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης ή οι ραγάδες στο σώμα. Είναι απλό, σε ένα μπολάκι βάζετε μια κουταλιά κοφτή του γλυκού από αυτή τη σκόνη και την αραιώνετε με λίγες σταγόνες νερό ή ροδόνερο (ίσα~ίσα να γίνει ένας πολτός). Το αφήνετε για 2 λεπτά να σταθεί και μετά το εφαρμόζετε σαν μάσκα στις περιοχές που έχουν εμφανιστεί οι ρυτίδες. Το αφήνετε για 10 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένεται με χλιαρό νερό. Μην βάλετε αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα, απολαύστε αυτήν την υπέροχη αίσθηση ανάπλασης και εφαρμόστε μετά από λίγο.

Άρωμα...
     Όσο το μυρίζω, τόσο μου έρχονται διάφορες εναλλαγές. Νιώθω πως βρίσκομαι σε μαγαζί με μπαχαρικά. Θαρρώ πως στην σύσταση του περιέχει κάρδαμο, κύμινο, μοσχοκάρυδο, σαπούνι, και ίσως μια μικρή δόση γαρύφαλλο. Όπως και να έχει, θα πρέπει να το δοκιμάσετε.


     Στο I Faru θα βρείτε πολλά πράγματα που θα σας εντυπωσιάσουνε ακόμα και σαπουνάκια, μπόμπες μπάνιου και υπέροχα κεράκια καθαρισμού. Για να μην σας ζαλίζω όμως, δεν έχετε παρά να δείτε και μόνες σας κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου