16 Σεπτεμβρίου 2014

Aromaesti...

     H aromaesti πρωτοπορεί!!! Ιπποφαές & ελιά, μια νέα σειρά σε πρώτη παρουσίαση. Βρήκαν την φόρμουλα και κάνανε έναν μοναδικό συνδυασμό. Όλες μας ξέρουμε τις ιδιότητες και τα καλά που μας προσφέρει η ελιά, τι ξέρουμε όμως για το ιπποφαές; Είναι ένας ιδιαίτερος καρπός που προσφέρει στον οργανισμό δύναμη και ευεξία με φυσικό τρόπο. Ο μύθος λέει πως με αυτό τρεφόταν ο Μέγας Αλέξανδρος και ήταν πάντα δυνατός, νέος με με εγκεφαλική εγρήγορση. Εγώ δεν σας το παρουσιάζω για να το φάτε, γιατί η γεύση του δεν είναι καθόλου ωραία. Η aromaesti πήρε το ιπποφαές και την ελιά και έφτιαξε μια μοναδική σειρά για πρόσωπο και σώμα.

Η γνώμη μου...


Αποτέλεσμα...

     Face Mask... Η πλούσια σε εκχυλίσματα σύνθεση της προσφέρει καθαρισμό σε βάθος και ενυδάτωση, μειώνοντας σταδιακά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Απλώνεται εύκολα και μετά από 10 λεπτά αναμονής απορροφάται άμεσα. Όταν το ξέβγαλα, το πρόσωπο μου ήταν μαλακό και καθαρό χωρίς να με τραβάει ή να τσούζει.


     Multi~Active Face Cream... Φοβερή!!! Ό,τι και να πω για αυτή την κρέμα είναι λίγο. Καταρχήν κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, είναι απαλή σαν κρέμα και παρόλο που στην αφή μπορεί να σας φανεί λίγο παχύρρευστη, απορροφάται κατευθείαν χωρίς να αφήνει στίγματα λιπαρότητας. Θα σας εντυπωσιάσει η όψη του προσώπου σας και το πόσο φωτεινό δείχνει στον καθρέφτη.




     Multi~Active Night Cream... Λένε πως οι κρέμες νυχτός είναι αρκετά παχύρρευστες και καμιά φορά επιβαρύνουν το πρόσωπο. Ξεχάστε αυτό το πράγμα με αυτήν την κρέμα, καθώς κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, είναι απαλή, δροσερή, και απορροφάται εύκολα. Εγώ θα την πρότεινα σε λίγο πιο ώριμες επιδερμίδες που έχουν αρχίσει να εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Όχι για κανένα σοβαρό λόγο, αλλά έτσι η κρέμα θα δράσει καλύτερα.


     Face Soap...Είναι ένα αντιοξειδωτικό σαπούνι προσώπου, που μπορεί στην υφή του να είναι λίγο τραχύ, αλλά κάνει πολύ καλό και βαθύ καθαρισμό χωρίς να το πληγώνει. Λέει πως είναι για καθημερινή χρήση, αλλά εγώ πιστεύω πως και με δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να σας προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα.





Body cream... Πλούσια κρέμα σώματος, απίστευτα ενυδατική που απορροφάται γρήγορα. Είναι πάρα πολύ καλή και σας την προτείνω για αυτή την εποχή που σιγά, σιγά το χρώμα μας από τον ήλιο θα αρχίζει να φεύγει και να προκαλεί μια ανεπαίσθητη ξηρότητα. Πιστεύω πως θα μπορούσατε να μην βάλετε κάποιο άρωμα και να απολαύσετε αυτό της κρέμας.

Άρωμα...
     Δεν έχω ξαναμυρίσει ποτέ ένα τέτοιο άρωμα σαν αυτής της σειράς. Θυμίζει κάτι λίγο από ελιά, αβοκάντο, σταφύλι και αμυγδαλέλαιο. Η μίξη όλων αυτών των ελαίων, σε μια χημική αντίδραση με το ξινόπικρο άρωμα του ιπποφαές, δίνουν στη σειρά αυτή μια πρωτόγνωρη οσμή. Δοκιμάστε τα...


Μπορείτε να δείτε και μόνες σας τι άλλο υπάρχει ή ακόμα να ζήσετε αυτήν την εμπειρία στο δέρμα σας, κάνοντας απλά ένα κλικ εδώ:

mamatzini











Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.




2 σχόλια:

  1. Ομορφιές..... Ξέρεις πόσο αγαπώ τα φυσικά προιόντα, θα τους ρίξω μια ματιά.....
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό χειμώνα να έχουμε Fairy Mary το σαπούνι θα σε ξετρελάνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή