9 Απριλίου 2014

Θέλω και εγώ μαμά... Snails!

        Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έλυσα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχα. Μάχες ατελείωτες με την κόρη μου για να της κόψω τα νύχια! Με τα χίλια ζόρια, κλάματα, καβγάδες και πολλά άλλα που σίγουρα καταλαβαίνετε. Πόσες από εσάς δεν έχετε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, ε; Για αυτό και η Mama Tzini έψαξε καλά και βρήκε τα παιδικά βερνίκια νυχιών Snails. Ειδικά βερνίκια φερμένα από το λατρεμένο μου Παρισάκι για όλες τις μανούλες που έχουν μπουμπούδες.


        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Τα Snails είναι ειδικά βερνίκια non-toxic κατασκευασμένα στη Γαλλία, λαμβάνοντας υπ'όψιν τη γνώμη ειδικών παιδιάτρων. Το βασικό συστατικό τους σε ποσότητα 78% (σύμφωνα με μια προσωπική μου έρευνα) είναι το νερό, ενώ περιέχει ακρυλικό πολυμερές και μη τοξικές χρωστικές ουσίες. Τα βερνίκια είναι υδατοδιαλυτά, αφήνουν τους όνυχες να αναπνέουν, χωρίς να αφήνουν την κίτρινη χρωστική μετά από εκτεταμένη χρήση και δεν ξεφλουδίζονται τα νύχια. Δεν προκαλούν αλλεργίες στα παιδιά και έχουν ένα πολύ απαλό άρωμα, που δεν προκαλεί ερεθισμούς στην όσφρηση των παιδιών.
        Εγώ τα βρήκα σαν μια πολύ καλή λύση, αφού πλέον η κόρη μου ζητάει από μόνη της να της κόψω τα νύχια. Όταν το είπα στην παιδίατρο μας, αυτή το πρότεινε και σε άλλες μανούλες. Μάλιστα, η μία που η κόρη της είναι 7 ετών και έτρωγε ακατάπαυστα τα νύχια της, τώρα το έχει σταματήσει γιατί δεν θέλει να χαλάσει το υπέροχο χρώμα.



         Τα Snails θα τα βρείτε σε 20 διαφορετικές ζουζουνιάρικες αποχρώσεις, αλλά επίσης μπορείτε να βρείτε υπέροχα αυτοκόλλητα για τα νύχια Nails Art Pens, όπως και Corrector Pen. Και να σας πω και κάτι ακόμα για τις μέλλουσες μανούλες!!!!! Η Snails έχει κατασκευάσει ειδικά μη τοξικά βερνίκια που μπορούν οι εγκυμονούσες να χρησημοποιήσουν με ασφάλεια.
        Προσοχή! Το βερνίκι βγαίνει πανεύκολα με νερό και σαπούνι. Η προσοχή είναι για 'σάς, γιατί μετά το μπάνιο μάλλον θα χρειαστείτε κράνος, αφού τα νύχια της μπουμπούς σας θα έχουν ξεβάψει τόσο απλά...



        Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στις μπουμπούδες σας, πατήστε στο υπέροχο σαλιγγαράκι που ακολουθεί:


mamatzini


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

3 σχόλια: