23 Απριλίου 2014

25 Χρόνια Lavera

        H Lavera φέτος κλείνει τα 25 της χρόνια και γιορτάζει για 'μάς τις γυναίκες με νέα καλλυντικά. Το όνομα της προέρχεται από το λατινικό "La vera" που συμαίνει «η αλήθεια».
        Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι
ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία με σκοπό να μεταδόσει το όραμά του σε όλους τους ανθρώπους. Μετά από κάποια χρόνια εξέλιξε την τέχνη του στα φυτικά καλλυντικά και έγινε πρωτοπόρος στο χώρο της κοσμετολογίας.

        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Macademia Passion, Body Butter: Είναι μια αρκετά ιδιαίτερη κρέμα· τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα ξηροδερμίας, κυρίως στις νοικοκυρές που τα χέρια τους είναι ταλαιπωρημένα, ή για πολύ αφυδατωμένες επιδερμίδες. Θα σας φανεί λίγο περίεργο, αλλά εμένα μου έκανε καλό στα χέρια και είτε το πιστεύετε είτε όχι, μου έκανε τις φτέρνες πολύ απαλές. Να ξέρετε, επίσης, πως η κρέμα αυτή είναι πάρα πολύ καλή μετά την αποτρίχωση και το ξύρισμα των ποδιών. Στην αποτρίχωση με μηχάνημα ή κερί ανακουφίζει άμεσα και απομακρύνει τον ερεθισμό, ενώ μετά το ξύρισμα αφήνει τα πόδια απαλά.
        Ένα μικρό μυστικό... Τα μακαντέμια σαν καρπός, έχουν τη δυνατότητα καθυστέρησης ανάπτυξης της τρίχας, καθώς ο φλοιός τους είναι καθαρός από παράγωγα και οξέα!
        Αν έπρεπε να πω κάτι αρνητικό, το μόνο που θα έλεγα είναι ότι είναι λίγο πηχτή σαν κρέμα και εμένα αυτό δεν με ξετρελένει, αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό, γιατί το αποτέλεσμα της είναι άψογο.

        Άρωμα... 
        Μιαμ, μιαμ... Εγώ κάθε φορά που τη μυρίζω, θέλω και να τη φάω. Άρωμα απαλό, γλυκό και πλήρως καλοκαιρινό. Μου θυμίζει κάτι από γλυκό απόγευμα καλοκαιριού στην παραλία. Μετά από προσωπική μου ανάλυση, τα αρωματικά του συστατικά πιστεύω πως είναι σε ποσοστό 60% πολτός και έλαιο από μακαντέμια, 7% απόσταγμα από το λουλούδι Glycine Soja, 3% έλαιο από σπόρο ηλίανθου και απόσταγμα από το λουλούδι πασσιφλόρα.

        Αλλά... Γιατί δεν κάνετε ένα κλικ παρακάτω να μάθετε περισσότερα και να δείτε όλα τα νέα προϊόντα;

 

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. δεν ηξερα οτι το macadamia Καθυστερει την αναπτυξη της τριχας..εμενα δε με ενοχλουν οι πηχτες κρεμες..ισα ισα μου αρεσουν πιο πολυ τα Body butter παρα οι απλες κρεμες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι Αλήθεια! Ο φλοιός του θεωρείται άγονες δηλαδή χωρίς χνούδι γι αυτό προστατεύει το καρπό από του μικρό οργανισμούς. Εκκρίνει εν έλαιο για πόσιμη και αυτό. Δεν γνωρίζω αν ονομασία του. Πάντως σου πρότεινα να την δοκιμάσεις αφού σου αρέσουν τα body butter

      Διαγραφή
  2. πωπω ποσο μου αρεσει το αρωμα macadamia πεθαινω! θα την δοκιμάσω αυτη τη κρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή