2 Φεβρουαρίου 2014

Το πιο λαμπερό χαμόγελο

        Τι σας έχω πάλι...
        Αυτή τη φορά ταξίδεψα (με τη φαντασία μου) πολύ μακριά, μέχρι το όμορφo Hollywood και σας έφερα ένα από τα πιο διάσημα τρικ ομορφιάς των δεκαετιών του '40 και του '50. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν τα φάρμακα και οι τεχνικές για την λεύκανση των δοντιών που υπάρχουν σήμερα. Τότε οι ηθοποιοί φρόντιζαν να έχουν λευκά δόντια ή με τη μέθοδο της μπανάνας ή με τη σόδα που ήταν και πιο αποτελεσματική.
        Εγώ θα σας παρουσιάσω τη δεύτερη, γιατί θαρρώ πως είναι πιο αποτελεσματική, τουλάχιστον στα δικά μου δόντια είχε αποτέλεσμα. Δεν θα χρειαστείτε και πολλά πράγματα· όλο κι όλο τρία.

        Υλικά:

  • οδοντόκρεμα (κατα προτίμηση λευκή)
  • 1 κοφτή κουταλιά της σούπας σόδα φαγητού
  • 10 σταγόνες φυσικό χυμό λεμόνι

        Εκτέλεση:

        Αν δεν έχετε λευκή οδοντόκρεμα, βάλτε στην οδοντόβουρτα σας αυτή που έχετε και βουρτσίστε κανονικά τα δόντια σας. Μετά αναμείξτε τη σόδα με το λεμόνι και βουτσίστε τα δόντια σας καλά. Αφήστε το να δράσει για 2 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 15 μέρες. Αν πάλι έχετε λευκή οδοντόκρεμα, βάλτε σε ένα μπολάκι μια ποσότητα μπιζελιού, τη σόδα και το λεμόνι και αφού τα αναμείξετε βουρτσίστε καλά τα δόντια σας με κυκλικές κινήσεις για περίπου 2 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε 15 μέρες.
        Αυτό έκαναν, λοιπόν, και είχαν λευκά δόντια. Απλό και οικονομικό, και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.









* Το προϊόν αυτό το προτείνω σε ανθρώπους με υγιή και φυσική οδοντοστοιχία. Στη χρήση του δεν υπάρχει κάτι τοξικό, αλλά σε άρρωστα και χαλασμένα δόντια μπορεί να προκαλέσει πόνο.
    
    


 

1 σχόλιο:

  1. Όντως πολύ καλό κολπάκι! Το έχει κάνει κι η αδερφή μου χωρίς την λευκή οδοντόκρεμα, μόνο με λεμόνι & σόδα και πιάνει...
    Bonne nuit ma cherie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή