18 Φεβρουαρίου 2014

Χαλαρωτική κρέμα ποδιών

        Δουλειές, πλυντήρια, μαγείρεμα, σίδερο, μωρά, ξεσκόνισμα!!! Πόσα να αντέξουν τα ποδαράκια μας, μανούλες, ε; Αν καθίσετε και σκεφτείτε πόσες ώρες την ημέρα είμαστε όρθιες, θα τρελαθείτε. Και ποιoς την πληρώνει; Μα φυσικά τα ποδαράκια μας, τα οποία από την ορθοστασία πρήζονται τόσο πολύ που, εκτός του ότι πονάνε, δεν μπορούμε να βάλουμε και κανένα παπούτσι.
 




        Μη μου στεναχωριέστε, όμως, γιατί για ακόμα μια φορά, η μαμά τζίνι σας έχει την πιο οικονομική λύση. Έψαξα και βρήκα μια χαλαρωτική κρέμα για τα πόδια που δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο παρά μόνο δύο υλικά.


        Υλικά:
 

200 γρ. κρέμα σώματος άοσμη
15-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας                                                                                                       Εκτέλεση:
        
      Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε το αιθέριο έλαιο μέσα στην κρέμα και να την ανακατέψετε καλά. Θα την αφήσετε κλειστή για 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου και είναι έτοιμη για χρήση. Προσοχή! Μη βάλετε μεγαλύτερη ποσότητα από την προβλεπόμενη, γιατί μπορεί να προκαλέσει αίσθημα καύσου στα πόδια. Η κρέμα σας είναι έτοιμη για να τη βάλετε στα πόδια σας και τις πατούσες.  

        Καλή ξεκούραση σε όλες!


3 σχόλια: