24 Νοεμβρίου 2014

Pharma Plus...gr !

     Έχω κουραστεί να ψάχνω για προϊόντα που είναι χρήσιμα για τα παιδιά μου, αλλά και για μένα, και να μην τα βρίσκω πουθενά. Να υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα που τα έχουν ακριβά, ή μέσω internet, που ενώ τα έχω παραγγείλει να μου λένε δυό μέρες μετά πως το εν λόγω προϊόν έχει εξαντληθεί. Πιστεύω πως έχει τύχει και σε εσάς κάτι ανάλογο.
     Γι' αυτό και η Mama Tzini έψαξε και βρήκε τα Pharma Plus. Η  Pharma Plus είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στο E~shop τους, θα βρείτε πάνω από 70 εταιρείες καλλυντικών, για τον άντρα, τη γυναίκα, αλλά και για τα παιδιά. Θα βρείτε επίσης  και μεγάλη ποικιλία σε παραφαρμακευτικά προϊόντα. Το γεγονός ότι είναι ένα eshop δεν θα πρέπει να σας αγχώνει, γιατί μπορεί μέσα σε αυτό να βρίσκετε και το φαρμακείο της γειτονιάς σας. Θα βρείτε προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, άμεσα διαθέσιμα και γρήγορα έξω από το σπίτι σας. Τα έξοδα αποστολής είναι ελάχιστα και αν κάνετε αγορές άνω των 39 euro τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
     Εγώ από τα Pharma Plus αυτή τη φορά ψώνισα...



 BEBE CREME HYDRATANTE VITAMINEE 200ML της Klorane (υπέροχα απαλό).


BEBE SAVON SURGAS TRES DOUX 250ML της Klorane ( αυτό είναι καταπληκτικό και δεν το βρήκα πουθενά αλλού παρά μόνο εδώ).






SENSITEETH KIDS TOOTHPASTE 50ML της Frezyderm ( η μικρή μου τη λατρεύει).







ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ BODY WASH 250ML ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΚΟ 250ML  της Apivita (πολύ, πολύ γλυκιά μυρωδιά, λαχταράς να τη φάς)







ΚΡΈΜΑ ΣΥΓΚΆΜΑΤΟΣ   Chicco (μοναδική στο είδος της).





Το καθένα από αυτά έχει και το αντίστοιχο link. Κάντε κλικ επάνω για να μπορέσετε να δείτε και μόνοι σας τις απίστευτες τιμές που έχουν.
Αν όμως θέλετε να διαλέξετε τα δικά σας προϊόντα κι από αλλες εταιρείες ή ακόμα και να διαβάσετε τα άρθρα ομορφιάς που υπάρχουν στο  Pharma Plus. δεν έχετε πάρα να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου