27 Νοεμβρίου 2014

Έννοια μου... Καραμελένια μου...!

     Η πιο γλυκιά μου σκέψη... H παραμυθένια αίσθηση στον ουρανίσκο. Αυτό που μπορώ να το χαρώ, να το γευτώ και να το κάνω δώρο σε αυτούς που αγαπώ. Σίγουρα θα αναρωτιέστε για τι πράγμα σας μιλάω. Για τις πιο γλυκές και πιο όμορφες καραμέλες στον κόσμο. Η Soocre φτιάχνει τις πιο παιχνιδιάρικες καραμέλες που έχετε δει, με ότι γεύση θέλετε εσείς.



      Εγώ τις καραμέλες Soocre τις έφαγα πρώτη φορά στο Εργοστάσιο Σοκολάτας. Το φανταστικό στην όλη φάση είναι ο τρόπος που τις φτιάχνουν τις καραμέλες. Δεν τις κάνουν σε κάποιο μηχάνημα, αλλά στο χέρι και ομολογώ πως είναι πολύ εντυπωσιακό. Πέρα από τα τρελά, φανταχτερά χρώματα τους, εσωτερικά έχουν αρκουδάκια, φατσούλες, καρδούλες και πολλά, πολλά μηνύματα αγάπης και φιλίας.

     Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μόνο Αθήνα και Ρόδο. Αλλά... μην μου στεναχωριέστε αφού έχουν και δικό τους e-shop. Εκεί μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από γεύσεις, χρώματα και σχέδια. Και αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε, ή ακόμα για παιδικά πάρτι και γιορτές, υπάρχουν ειδικές μακέτες στο e-shop να γράψετε ότι θέλετε και να το παραγγείλετε.



   Και για να σας μεταφέρω λίγο στον γλυκό καραμελόκοσμο της Soocre, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Θα σας γλυκάνει λίγο...



Και μετά από όλη αυτή τη γλύκα, αν θέλετε να παραγγείλετε τις δικές σας καραμέλες, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί :


mamatzini

Προσοχή!!! Η καθημερινή κατανάλωση καραμέλας ή οποιαδήποτε άλλης γλυκαντικής ύλης, μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο παιδικό στομάχι, και έντονα προβλήματα στην οδοντοστοιχία... Γι΄αυτό μανούλες δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να τρέφονται καθημερινά με καραμέλες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου