15 Ιουλίου 2014

Luxurious Sun Care

     Η Intermed ιδρύθηκε το 1996 από τον φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος οραματίστηκε μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας, που θα συνέβαλε στην αντιμετώπιση των καθημερινών, καθώς και των ειδικών, καταστάσεων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.
     Σήμερα φέρνει για όλες εσάς τις όμορφες, την νέα σειρά Luxurious Sun Care, μια καινοτόμο σειρά ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλα τα πρόσωπα και να τα προστατέψει από τις υπεριώδης ακτίνες του ηλίου.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Luxurious Sun Care Cream... Είναι μια υπέροχη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50spf. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν κρέμα, γιατί δεν είναι σαν τις κλασσικές αντηλιακές κρέμες προσώπου, που είναι σαν να βάζεις σοβά. Απλώνεται εύκολα, δεν αφήνει άσπρους λεκέδες στο πρόσωπο και κάνει το δέρμα απαλό και χωρίς λιπαρότητα. Η υφή του είναι τόσο απαλή και μεταξένια, που εγώ την έχω χρησιμοποιήσει και το πρωί σαν βάση πριν το μακιγιάζ για να πάω στη δουλειά. Στην παραλία θα παρατηρήσετε ότι δεν αφήνει το πρόσωπο να αφυδατωθεί, αντιθέτως σε σχέση με άλλα αντηλιακά, το κρατάει για αρκετή ώρα ενυδατωμένο και δροσερό. Το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο το κάνει ακόμα καλύτερο, αφού εγκλωβίζει όλα τα ενυδατική συστατικά στους θύλακες του προσώπου με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ προστασίας. Θα το πρότεινα κυρίως σε γυναίκες άνω τον 25, γιατί είναι το πρώτο αντηλιακό που περιέχει φυσικό υαλουρονικό οξύ, κάνοντας έτσι την κρέμα εκτός από αντηλιακή και αναπλαστική.

     Luxurious Sun Care Silk Cover...Εγώ θα αποκαλούσα αυτήν την κρέμα πολυεργαλείο και το λέω αυτό γιατί είναι μια έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50spf, που αναπλάθει ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και ήπια προστατευτική δράση. Απλώνεται πολύ εύκολα, ακόμα και με το χέρι, δεν έχει την απόλυτη υφή του make up, αντιθέτως προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.  Επίσης περιέχει υαλουρονικό οξύ, που σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Και να ξέρετε πως κάνει για όλους τους τύπους δέρματος. Εγώ που έχω κάποιες λεπτές ευρυαγγείες στο πρόσωπο, μου τις καλύπτει και τις προστατεύει.

Άρωμα...
     Θα παρατηρήσετε ότι η σειρά Luxurious είναι άοσμη, γιατί πολλές φορές η χρήση προϊόντων που έχουν τεχνητά χρώματα ή αρώματα, αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών και πολύ περισσότερο με την έκθεση στον ήλιο. Γι' αυτό και στην σειρά αυτή μην περιμένετε να μυρίσετε κάποιο άρωμα. Δεν είναι το κύριο μέλημα τους η όμορφη οσμή, αλλά το σωστό αποτέλεσμα.

Και να θυμάστε...Πάντα να εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα και πρόσωπο αντηλιακή κρέμα, 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Να προσέχετε τις ώρες αιχμής και να κρατάτε το σώμα σας πάντα σε ενυδάτωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη σειρά Luxurious Sun Care:
 

mamatzini   

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

5 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα να εχουν αρωμα..μαρεσει τα προϊοντα να ειναι μυρωδατα αλλα σημασια εχει κυριως να κανει δουλεια το προϊον οπως λες και συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραια παρουσιαση κορίτσι όπως πάντα.....τα εχω και εγω υπο δοκιμη και θα επανελθω συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και μένα δεν μου πολύ αρέσουν τα άοσμα αλλά σαν εταιρεία το έχουν σαν αρχή το να είναι άοσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ έχω κρέμα σώματος και απολεπιστικό.Τέλεια!!!Να τα δοκιμάσεις!!Δεν ήξερα ότι έχει και αντηλιακά η InterMed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Melanotanfast.com has shrived to set benchmark in excellence for the retail peptide and chemical industry. We treat every customer with the same superior level of attention and service.
    Melanotan 2 | Melanotan2 | Melanotan 2 uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή