3 Ιουλίου 2014

La Cheveche !

     Οι Γάλλοι λένε πως τα πιο όμορφα αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκαλάκια, γι'αυτό κι εγώ σας φέρνω από τη Γαλλία την La Cheveche, με τα υπέροχα μικρά χειροποίητα προϊόντα της. Η φιλοσοφία τους είναι ότι τα πάντα για την ομορφιά μπορεί να τα προσφέρει η φύση. Λένε πως είναι παρήγορο να κρατάς ένα βάζο γεμάτο με πράγματα από τη φύση, που τα μάζεψε ένα ανθρώπινο χέρι, παρά ένα όμορφο κουτί που το έφτιαξε ένα ρομπότ. Στα προϊόντα τους δεν υπάρχουν ενώσεις βαζελίνης και parabens. H απόλαυση λοιπόν είναι όλη δική σας...

Η γνώμη μου...


Αποτέλεσμα...
     Jungle Lip Balm... Ένα υπέροχο βάλσαμο χειλιών που βοηθάει στη φυσική αναδόμησή τους. Θα δείτε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ότι μπορεί να ανακουφίσει τα σκασμένα χείλια. Επίσης, σας προτείνω να το δοκιμάσετε και σαν βάση για το κραγιόν. Τα φρουτώδη συστατικά του και οι βιταμίνες τους μπορούν να δώσουν μια νέα απαλή αίσθηση στα χείλη σας.

Άρωμα...
     Σκεφτείτε και γευτείτε, μια φρουτένια απόλαυση στα χείλη σας που αποτελείται από μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι, και αγνό λάδι καρύδας. Μπορεί να σας θυμίσει κάτι από τσιχλόφουσκα. It's like tutti frutti lips, taste the limits...


     Lait hydratant au thé vert... Υπέροχο γαλάκτωμα σώματος με ευεργετικές ιδιότητες. Αυτή η ενυδατική κρέμα περιέχει aloe vera για να απαλύνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό, και αντι-οξειδωτικό πράσινο τσάι για να προστατεύει το δέρμα. Έχει ουδέτερο pH και αυτό την κάνει ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Εγώ πάντως δεν δίστασα να την δοκιμάσω ακόμα και στο πρόσωπο, σαν γαλάκτωμα καθαρισμού.

Άρωμα...
     Το άρωμα του δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. Έχει μια δόση από aloe vera, λεβάντα και πράσινο τσάι. Η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί και πολύ, αφού το γαλάκτωμα κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω.

Εσείς πάλι μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν, με το άρωμα που θα σας μαγέψει, κάνοντας ένα κλικ εδώ:
   
   Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου