19 Μαΐου 2014

Καλοκαιράκι, Παραλία, Ρόδος...

        Έφτασε ο Μάιος, εμπρός βήμα ταχύ... Και τι θα χρειαστούμε τώρα που ο ήλιος θα αρχίσει σιγά-σιγά να μας καίει; Θα χρειαστούμε ένα αντηλιακό, γιατί όχι ένα φυτικό αντηλιακό φτιαγμένο με αγάπη και μεράκια από τα «Παραδοσιακά προϊόντα Ρόδου». Έψαξα, λοιπόν, και σας βρήκα αυτό το υπέροχο αντηλιακό που έφτιαξε η Βάσω, το οποίο είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, αλλά και για το σώμα.

        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Το λάδι αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα φυσικά αντηλιακά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Συνδυάζει σχεδόν όλες τις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για την απόλυτη και ισορροπημένη προστασία του δέρματος. Το αντηλιακό περιέχει λάδι καρύδας και αβοκάντο, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, η οποία προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Το ελαιόλαδο, το καροτέλαιο και το σιτέλεαιο, έχουν βιταμίνη Ε και εμποδίζουν την αφυδάτωση του δέρματος, ενώ δίνουν μια ελαφριά, σκουρόχρωμη και χρυσαφένια επιδερμίδα. Το σησαμέλαιο και το ηλιέλαιο δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ, που κρατάει μακριά τις ακτίνες του ηλίου. Όσο για το λάδι καλέντουλας, έχει τη δυνατότητα να προλαμβάνει τα εγκαύματα. Και για το τέλος, σας άφησα το αιθέριο έλαιο λεβάντας, το οποίο δίνει ένα ελαφρύ άρωμα. Και κάτι που ίσως δεν θα γνωρίζετε είναι ότι ο συνδυασμός αυτών των ελαίων και της λεβάντας δημιουργούν μια χημεία μεταξύ τους, που στο νερό το αντηλιακό λάδι γίνετε αδιάβροχο. Ο δείκτης προστασίας του, με βάση τη δική μου άποψη, είναι γύρω στο SPF 20+ και αυτό λόγω της καλέντουλας.



        Άρωμα...
        Το άρωμα του ελαιόλαδου και της λεβάντας υπερισχύουν. Μην περιμένετε μυρωδιές του στιλ καρύδα, βανίλια κ.λ.π. Στα φυτικά καλλυντικά οι μυρωδιές είναι τελείως διαφορετικές, πότε είναι ευχάριστες και πότε όχι, αλλά όπως σας έχω ξανάπει, στα φυτικά καλλυντικά δεν θα βρούμε εύκολα εκθαμβωτική μυρωδιά.



Και να θυμάστε να βάζετε συχνά αντηλιακό και να μην κάθεστε πολλές ώρες στον ήλιο, κυρίως το διάστημα μεταξύ 12 και 4 το μεσημέρι. Όσο καλό και να είναι ένα αντηλιακό και όσο δείκτη προστασίας και να έχει, δεν θα πρέπει να μένουμε εκτεθειμένοι στον ήλιο πέρα των προβλεπομένων χρονικών ορίων.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα «Παραδοσιακά προϊόντα Ρόδου» κάντε κλικ εδώ:
mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.








2 σχόλια:

  1. μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργια προιόντα, πόσο μάλλον αν είναι ελληνικά!
    http://www.justd.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως και μένα στην αρχή μου φάνηκε κάπως αλλά όταν το δοκίμασα άλλαξα γνώμη

      Διαγραφή