18 Μαΐου 2014

Η φύση της Μέλισσας !


   Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που αγαπούσαν τη φύση και δούλευαν με αυτήν χωρίς να την πληγώνουν, αλλά παίρνοντας με αγνό τρόπο τα κάλλη της. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Θοδωρής που με την αγάπη του για τις μέλισσες έφτιαξε την εταιρεία Queen Honey. 
  

     Στο Queen Honey μπορείτε να βρείτε τα πάντα, σε ό,τι αφορά την παραγωγή της μέλισσας. Από ένα μέλι, μέχρι κηραλοιφές και σαπούνια φτιαγμένα με κερί, πρόπολη, αγνό ελαιόλαδο και έλαια.

Η γνώμη μου:

Αποτέλεσμα:
     Κηραλοιφή με αμύγδαλο ~ βιταμίνη Ε... Αποτελείται από αμύγδαλο, ροδόνερο, βιταμίνη Ε και μελισσοκέρι. Έχει την δυνατότητα να ενυδατώνει και να επουλώνει τις γραμμές του προσώπου που δείχνουν το χρόνο. Παράλληλα λειτουργεί και σαν αντηλιακή κρέμα, αφού το μείγμα αμυγδάλου και βιταμίνης Ε, δημιουργούν ένα φυσικό φιλμ προστασίας.
     Κηραλοιφή με κολλαγόνο... Βασίζεται σε 100% φυσικό κολλαγόνο που παράγει η βασίλισσα μέλισσα και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τις ώριμες επιδερμίδες, επουλώνοντας σταδιακά τις ρυτίδες του προσώπου και του λαιμού.
     Κηραλοιφή με λεβάντα... Η μοναδική ιδιότητα της λεβάντας βοηθάει στους μυϊκούς πόνους και είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό υπάρχει για μετά το μπάνιο. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε στη περιοχή του θώρακα με απαλό μασάζ. Θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στην περιοχή των κροταφικών λοβών για την απομάκρυνση έντονων πονοκεφάλων.
     Κηραλοιφή με καλέντουλα... Η καλέντουλα λειτουργεί σαν αντισηπτικό και ,μιας και το καλοκαίρι έρχεται, είναι ιδανική για χρήση μετά από τσίμπημα κουνουπιού, μέλισσας, ή ακόμα και μέδουσας. Προσφέρει άμεση ανακούφιση, αλλά και κάτι που δεν γνωρίζατε, είναι ότι βοηθάει στην εξάλειψη των λεκέδων που δημιουργούνται μετά από την εγκυμοσύνη.
      Κηραλοιφή με πρόπολη... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα βαζάκι με πρόπολη. Κάποιοι το χαρακτήρισαν σαν το δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο. Είναι ιδανικό για πληγές, εγκαύματα, μυκητιάσεις και ό,τι καλύτερο υπάρχει για την εφηβική ακμή ( πάντα σε συνεννόηση με γιατρό ή παιδίατρο ).
     Κηραλοιφή με θυμάρι... Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού έχει την ιδιότητα να τονώνει και να προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Είναι κατάλληλο για την χρήση μετά το μπάνιο κυρίως στα κουρασμένα πόδια. Μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπλαση των χειλιών μετά από έρπητα.
     Κηραλοιφή με σπαθόλαδο... Για το σπαθόλαδο, λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε. Θα σας πω όμως μια διαφορετική χρήση  που εμένα με έσωσε κατά την διάρκεια του θηλασμού. Βοηθάει στην άμεση ανακούφιση των πληγωμένων  θηλών και στην ανάπλασή τους. Θυμηθείτε να ξεπλένετε καλά το στήθος σας πριν το θηλασμό.     
     Κηραλοιφή Baby's... Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για θηλασμό, σας έχω κάτι πολύ καλό και υγιεινό για τα μωρά σας. Ο τέλειος συνδυασμός χαμομηλέλαιου με αγνό κερί. Είναι ιδανικό για την αλλαγή της πάνας, αλλά και κατάλληλο για την άμεση ανακούφιση και επούλωση από το σύγκαμα.


Άρωμα...
     Όλη η φύση της μέλισσας κλεισμένη καλά σε ένα τόσο δα βαζάκι. Δεν μπορώ να πω πως σου κάνει κάτι σαν μυρωδιά,αλλά είναι... Πραγματικά ένα θαύμα...
     Και αν νομίζετε ότι τελείωσα γελιέστε. Σας ετοιμάζω ένα ακόμα θέμα με τα σαπούνια και το Lipgloss.

Αν όμως δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι τότε, απλά δείτε τα και μόνοι σας εδώ:



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου