13 Μαρτίου 2015

Serum Αναδόμησης Μαλλιών...

    Για να μπορέσεις να μάθεις πόσο καλό είναι ένα προϊόν, θα πρέπει να το δοκιμάσεις στο πρόσωπο σου, στο σώμα σου ή στα μαλλιά σου, όταν έχουν υποστεί ταλαιπωρία. Εγώ χρειάστηκε να το κάνω αυτό με τα μαλλιά μου. Πρόσφατα τα έβαψα με χένα, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι χημικές βαφές μαλλιών. Η χένα λοιπόν, όπως οι περισσότερες θα γνωρίζετε, μπορεί να κάνει πολύ καλό στα μαλλιά μας, αλλά έχει και ένα τραγικό Look!!!
     Μετά λοιπόν από 6 ώρες που χρειάστηκε να αφήσω τη χένα να γίνει λάσπη και να πετρώσει, ήρθε η ώρα να ξεπλύνω τα μαλλιά μου. Να σημειωθεί εδώ πως όταν βάφουμε τα μαλλιά με φυτική χένα απαγορεύεται να βάλουμε μετά σαμπουάν, μαλακτικό, ή μάσκα και να τα λούσουμε άμεσα. Έτσι τα μαλλιά μου ήταν πολύ άγρια, κατσαρά και γενικότερα δεν μπορούσα να τα στρώσω με τίποτα.
     Είπα λοιπόν να δοκιμάσω το νέο προϊόν της Charm & Beauty~Rosa Impex το Spamaster Professional Serum Αναδόμησης Μαλλιών με Argan Oil. Το αποτέλεσμα... Διαβάστε και θα καταλάβετε

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...

     Το μόνο που έκανα ήταν να ξεμπλέξω και να στεγνώσω τα μαλλιά μου από τη χένα. Έβαλα μετά Serum σε όλα τα μαλλιά μου, και περισσότερο στις άκρες, και τα άφησα. Την επόμενη μέρα τα μαλλιά μου ήταν απαλά, ανάλαφρα και με πολύ ωραία υφή. Μετά από δυο μέρες έπρεπε να λούσω με σαμπουάν τα μαλλιά μου. Όσο έπεφτε το νερό πάνω στα μαλλιά, τόσο πιο άχυρο γινόντουσαν. Το serum όμως, για μια ακόμη φορά έκανε τη δουλειά του.
     Πλέον το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο και δεν είμαι απλά ευχαριστημένη, αλλά τρελά ενθουσιασμένη. Τα μαλλιά μου είναι επί μονίμου βάσεως απαλά, ανάλαφρα, δυνατά και χωρίς ψαλίδα. Δεν υπάρχει ίχνος κατσαρής τρίχας, γι΄αυτό σας προτείνω και εσάς να το δοκιμάσετε. Όσο για την τιμή του... θα σας εντυπωσιάσει...

Άρωμα...
     Δεν θα έλεγα πως έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, αφήνει μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας κομμωτηρίου στα μαλλιά, που διαρκεί.

Αν θέλετε λοιπόν να το κάνετε δικό σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί. Εκεί θα δείτε και την καταπληκτική τιμή του...



Και εδώ μπορείτε να δείτε από παλιότερο post την υπέροχη σειρά  Spamaster Professional "Rose"

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραιο αποτέλεσμα!!!Δεν έχω χρησημοποιήσει καποιο serum μαλλιών που να περιέχει argan oil,μονο σιλικόνη μαλλιων χρησιμοποιω στις άκρες και λαδάκι μετά το μπανιο(το οποίο το έχω ερωτευτει)το extraordinary oil της elvive,και είναι στη ίδια τιμή,περίπου,50 λεπτά παραπάνω απο το συγκεκριμένο serum.Μπράβο του πάντως!Χαίρομαι που ανακαλύπτουμε συνεχως αξιόλογα προιοντα για τα μαλλιά μας!Ωραίο review!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Χαρά μου!!! Σου προτείνω να το δοκιμάσεις, πραγματικά αξίζει τον κόπο.

      Διαγραφή