2 Οκτωβρίου 2014

Biomaris Sea Fresh

     Ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς γνωρίζετε την Γερμανική εταιρεία Biomaris. Έχετε διαβάσει πολλά post τα οποία να μιλάνε για το πότε δημιουργήθηκε και πόσα χρόνια είναι στο χώρο. Οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή, αλλά θα σας πω για πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζετε. Το βασικότερο συστατικό στα καλλυντικά της Biomaris είναι το θαλασσινό νερό, τα φύκια και το θαλάσσιο πλαγκτόν. Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζετε είναι ότι το νερό και τα υπόλοιπα συστατικά δεν είναι προϊόντα τεχνικής επεξεργασίας ενυδρείων, αλλά τα προμηθεύονται από τις γαλάζιες θάλασσες που βρίσκονται σε τόπους παραδεισένιους. Υπάρχουν στοιχεία στο θαλασσινό νερό που τα παίρνουν από τον αφρό της θάλασσας και στοιχεία που πρέπει να φτάσουν σε μεγάλο βάθος για να συλλέξουν το κατάλληλο πλαγκτόν. Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσω σε ένα πρώτο post για τη νέα επαναστατική σειρά της Biomaris Rich Care Concept...

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Deep Moisture Cream... Μια αρκετά δυνατή κρέμα προσώπου, που προσφέρει άμεση σύσφιξη, σε λιγότερο χρόνο απ' ότι πολλές άλλες κρέμες. Δεν είναι καθόλου λιπαρή, απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει την αίσθηση βάρους στο πρόσωπο.
Xαρίζει στην επιδερμίδα την υγρασία που χρειάζεται, λειαίνει και προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, αφήνοντας όλη την ημέρα μια μεταξένια αίσθηση. Μπορείτε άνετα να την χρησιμοποιήσετε και σαν βάση για το μακιγιάζ και το λέω αυτό, γιατί στην υφή του στο χέρι και στο πρόσωπο, είναι ακριβώς ίδια με μια βάση. Το μόνο κακό... Κάνει για αρκετά ώριμες επιδερμίδες και νομίζω πως για πιο νέα δέρματα, χωρίς έντονες γραμμές, δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα. Αν όμως την λαχταράτε πολύ, τότε σας προτείνω να την δοκιμάσετε με μια άλλη ενυδατική, αυτήν σαν βάση και το make~up από πάνω. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

     Super Rich Mask...Μια πολύ ιδιαίτερη μάσκα προσώπου, και αυτό το λέω γιατί από την πρώτη χρήση μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά στο πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την εφαρμόσετε σε καθαρό πρόσωπο και γύρω από τα μάτια και να την αφήσετε για 15~20 λεπτά, για να δράσει. Περίπου στα 12 λεπτά θα νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα στο πρόσωπο σας. Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει, αλλά αντιθέτως να σας ευχαριστήσει γιατί η μάσκα έχει αρχίσει να δρα. Μετά ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και απολαύστε την απόλυτη μεταξένια υφή του.
   
     Rich Cleansing Cream... No 1!!!... Έτσι θα χαρακτήριζα αυτό το γαλάκτωμα καθαρισμού. Το βάζετε στο βαμβάκι και καθαρίζετε απαλά το πρόσωπο σας. Καθαρίζει ακόμα και το παραμικρό ίχνος μάσκαρας   και μολυβιού, Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι μετά την χρήση του θα πρέπει να το ξεπλύνετε από το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό. Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει το πρόσωπο πολύ απαλό. Ίσως και να μην χρειάζεστε μετά κάποια ενυδατική κρέμα, αν είναι να κάνετε απλό καθημερινό καθαρισμό, έκτος και αν το χρησημοποιήσετε   μετά από μακιγιάζ.

Άρωμα...
     Όλη η μαγεία της θάλασσας κυριεύει το πρόσωπο σας. Είναι ευχάριστο, δροσερό και φρέσκο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, αλλά νομίζω πως η πρώτη φράση καλύπτει όλα αυτά που θέλω να πω. Αφήστε λοιπόν τη φρεσκάδα της θάλασσας να κατακλύσει το πρόσωπο σας.

Ευχαριστώ Θερμά την Αισθητικό~ Μακιγιέζ Georgia F... την οποία μπορείτε να βρείτε στο   georginafnrt@yahoo.gr για νυφικό μακιγιάζ και όχι μόνο...

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα καλλυντικά της σειράς  Biomaris Rich Care Concept... δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

mamatzini
  Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

2 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερουσα εταιρια..θα τσεκαρω τα προϊοντα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο ΤΕΛΕΙΟ είναι η κρέμα προσώπου!!!! Δεν έχω ξανά δοκιμάσει κάτι με τόσο απαλή υφή θα σε ξετρελάνει

      Διαγραφή