8 Ιουλίου 2014

Γαλάτεια

     Η Fresh Line για μια ακόμα φορά κάνει την επανάσταση και φέρνει στο χώρο των καλλυντικών τη νέα καλοκαιρινή σειρά Γαλάτεια. Το όνομα της σημαίνει «εκείνη που είναι λευκή σαν το γάλα», και ήταν μια από τις 50 Νηρηίδες. Στην ελληνική μυθολογία το όνομά της σχετίζεται με την ηρεμία της θάλασσας. Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος, που θα ανανεώσουν το σώμα και θα χαρίσουν μία γλυκιά αίσθηση αρμονίας και ευχαρίστησης......
Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Η γνώμη μου...  

Αποτέλεσμα...  
     Γαλάτεια Αφρόλουτρο... Δεν θέλει πολύ μαγεία, μόνο φαντασία. Σκεφτείτε, καλοκαίρι μετά τη θάλασσα, ένα απολαυστικό ντουζ με το υπέροχο αυτό αφρόλουτρο. Λίγο σαπούνι στο σφουγγάρι και αφήστε το άρωμα και τον απαλό αφρό να σας ταξιδέψουν. Το αποτέλεσμα, ό,τι πρέπει για μια απολαυστική καλοκαιρινή απόδραση. Το δέρμα είναι τόσο απαλό και ενυδατωμένο που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις ανάγκες της πιο δύσκολης επιδερμίδας.

    Γαλάτεια Γαλάκτωμα Σώματος... Το γαλάκτωμα σώματος, εγώ προσωπικά, το χρησιμοποιήσα μετά τη θάλασσα. Θαρρώ πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για μετά την έκθεση στον ήλιο, και φυσικά μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο, γιατί έχει καταπραυντικές ιδιότητες που απορροφούν όλη την θερμότητα και ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και το αλάτι στη θάλασσα.Νομίζω ότι θα σας εντυπωσιάσει και εσάς. Εγώ το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη.

    Γαλάτεια Body Splash ... Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα μπορεί να χρειαστεί κάτι παραπάνω από την απόλαυση και ευεξία που προσφέρει στο σώμα το Body Splash. Είναι κάτι μοναδικό, πρωτοπόρο και μπορεί να σας συνοδέψει ακόμα και στην βραδινή σας έξοδο.Μην διστάσετε να το φορέσετε σε όλο σας το σώμα, καθώς δεν είναι από εκείνου του είδους τα έλαια που σε μπουκώνουν. Αντιθέτως, αφήνει μια καλοκαιρινή αύρα πάνω σας που θα σας μαγέψει.

      Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ... Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει με γοργούς ρυθμούς. Ένα λάδι για μασάζ που έχει πολλές μαγικές χρήσεις. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε όποια περιοχή του σώματος παρατηρείτε ξηρότητα. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στις σκασμένες μου φτέρνες. Και να σας πω και λίγα από τα μυστικά πειράματα. Δοκιμάστε λίγες σταγόνες μέσα στη μπανιέρα σας, ή αν έχετε ντουζιέρα βάλτε μια ελάχιστη ποσότητα πάνω στο σφουγγάρι σας μετά το μπάνιο. Λειτουργεί και σαν conditioner. Απλά θέλει λίγες απαλές μεθοδικές κινήσεις. Μην το ξεπλύνετε με αφρόλουτρο, απλά με λίγο νερό και θα με θυμηθείτε.

Άρωμα...
     Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, και ταξιδέψτε στα πιο μαγικά, παραμυθένια όνειρα. Η δροσερή γλυκιά καρύδα, η βανίλια και το λεπτό άρωμα αμύγδαλου ενώνονται και δημιουργούν μια απολαυστική εξωτική εμπειρία. Κλείστε τα μάτια και αφήστε αυτή την πανδαισιά αρωμάτων να κυριεύσει το σώμα σας. Αυτή είναι λοιπόν η  Fresh Line και εγώ σας ταξιδεύω μέσα από τα δικά μου μάτια στην νέα καλοκαιρινή σειρά Γαλάτεια... 

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά της  Fresh Line  εδώ:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τπτ ακόμη από τη συγκεκριμένη εταιρία.Ελπίζω σύντομα να αγοράσω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται υπέροχη η συγκεκριμένη σειρά. Το post σου πραγματικά με "ταξίδεψε"
    Πολύ όμορφο!!

    beautydoctor24.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση!!! Μήπως να ενδώσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια αφήστε το άρωμα της Γαλάτεια να σαγηνέψει το κορμί και τις αισθήσεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή