3 Ιουνίου 2014

Charm & Beauty

        Σας έχω δείξει πολλές φορές τη λατρεία μου για το τριαντάφυλλο και το άρωμα του. Αυτή τη φορά η Mama Tzini έψαξε και σας βρήκε μια υπέροχη σειρά για τα μαλλιά με Bulgarian Rose. Να ξέρετε πως το Bulgarian Rose είναι μια από τις καλύτερες ράτσες τριαντάφυλλου. Οι μόνοι που το είχαν στους κήπους τους ήταν οι βασιλιάδες και αυτό γιατί το είχε φέρει απ' την Ανατολή ο Λουδοβίκος ο 14ος.
        Η εταιρεία Charm & Beauty είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, των καλλυντικών Rosa Impex. Δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου καλλυντικών. Η Rosa Impex είναι εταιρεία καλλυντικών με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, σε κατηγορίες με βαφές και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αλλά και προϊόντα σώματος και προσώπου.

        Η γνώμη μου...

        Αποτέλεσμα...
        Η σειρά Spamaster Professional "Rose": Το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα μαλλιών. Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε αυτή η σειρά. Την πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα ήταν μετά από βάπτιση, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι κρεπάρισμα και λακ είχε πάνω του το μαλλί μου. Το πόσο καλά ήταν τα προϊόντα φάνηκε από την πρώτη χρήση. Το μαλλί μου ήταν καθαρό, απαλό και με μια ιδιαίτερη λάμψη. Για να φανταστείτε, ούτε στο χτένισμα μετά δεν ταλαιπωρήθηκα. Ήταν σαν μόλις να είχα βγει από το κομμωτήριο.
        Θα παρατηρήσετε ότι το σαμπουάν δεν κάνει πολύ αφρό, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως τα επαγγελματικά και καλά σαμπουάν δεν κάνουν πολύ αφρό.

        To conditioner βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας της τρίχας και δίνει λάμψη και μεταξένια απαλότητα. Το πόσο λαμπερά γίνονται τα μαλλιά σας θα σας εντυπωσιάσει.
 





        Τέλος, η μάσκα, που με τη χρήση της εγκλωβίζει τα θρεπτικά συστατικά που τρέφουν την τρίχα, δεν αφήνει το μαλλί να θαμπώσει και να αναπτυχθεί ψαλίδα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε με τη μάσκα είναι η ποσότητα. Δεν χρειάζεται να βάλετε πάρα πολύ. Εγώ που έχω πολύ μακριά μαλλιά, μια κουταλιά της σούπας αρκεί. Και επειδή δεν αρέσει σε όλους το άρωμα τριαντάφυλλο, σας λέω ότι δεν είναι μόνο αυτή η σειρά. Υπάρχουν και άλλες και είμαι βέβαιη πως κάποια θα σας αρέσει.

        Άρωμα...
        Το άρωμα τους είναι μαγευτικό, σαγηνευτικό και είναι πρώτη φορά στην ζωή που δοκιμάζω ένα σαμπουάν που να μυρίζει τόσο ωραία τριαντάφυλλο. Το εκχύλισμα ροδέλαιου από Bulgarian Rose μπορεί να σε ταξιδέψουν από το λουτρό σου, στους πιο μαγευτικούς τριανταφυλλόκηπους και όλα αυτά με μόνο λίγες δόσεις της σειράς  Spamaster Professional "Rose". Ευχαριστώ Charm & Beauty γι' αυτό το υπέροχο ταξίδι στα μαλλιά μου.

        Στην εικόνα που ακολουθεί θα δείτε πολλές υπέροχες σειρές μαλλιών και όχι μόνο, που θα σας καταπλήξουν και οικονομικά. Γι΄αυτό κάντε ένα κλικ:



mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

2 σχόλια: