19 Ιουνίου 2014

Olive Oil Spa

     Το 80% των ανθρώπων ανά χώρα λατρεύει την ελιά, το λάδι της και τις ιδιότητες του. Ευτυχώς για εμάς τους Έλληνες, έχουμε την δυνατότητα να την απολαμβάνουμε παντού. Στο φαγητό μας, στο μεζέ μας, ακόμα και στα καλλυντικά μας. Πόσες φορές όμως σας έχει τύχει να ψάχνετε ένα καλλυντικό και να μην το βρίσκετε στα περισσότερα μαγαζιά; Εμένα πολλές φορές και γι΄αυτό σαν Mama Tzini που ψαχουλεύει και βρίσκει, βρήκα ένα μοναδικό κατάστημα που έχει κάθε τύπου καλλυντικό με olive. Πολλοί από σας που ψάχνετε όπως εγώ, θα γνωρίζετε σίγουρα το Olive Oil Spa.
     Στο Olive Oil Spa επιλέγουν με αυστηρά κριτήρια κορυφαία προϊόντα ομορφιάς που έχουν σαν βάση το αγνό ελαιόλαδο, από Ελληνικούς ελαιότοπους και Έλληνες παραγωγούς. Στο site τους έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το καλλυντικό που σας ταιριάζει και τη μάρκα που θέλετε, κερδίζοντας έτσι χρόνο που σε αντίθετη περίπτωση θα χάνατε με το να ψάχνετε.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
    Mythos Λάδι σύσφιξης... Μετά την τελευταία γέννα έψαχνα να βρω ένα προϊόν που να μπορεί να με βοηθήσει να μαζέψω την κοιλιά, αλλά και την περιφέρεια. Δεν ήθελα όμως να είναι κάτι που να περιέχει χημικά συστατικά και parabens, γιατί είχα αγκαλιά συνέχεια τα παιδιά μου και φοβόμουν μην τα βλάψει. Έτσι λοιπόν και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα το Mythos από τα Olive Oil Spa. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ένα λάδι το οποίο περιέχει μόνο λάδι ελιάς, άγριο κυπαρίσσι, μαυροπίπερο, δεντρολίβανο, περγαμόντο και βιταμίνη Ε μπορεί να κάνει τέτοια δουλειά. Όταν όμως το χρησιμοποίησα εντατικά δύο φορές τη μέρα στα σημεία που είχα το τοπικό πάχος, κατάλαβα πως το αποτέλεσμα ήταν αληθινό. Θα μπορούσα να σας δείξω φωτογραφίες από το πριν και το μετά, αλλά δεν το θεωρώ πρέπον και δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως μετά από 28 μέρες χρήσης είδα κάποιο αποτέλεσμα, περίπου στο 45%. Εντάξει μην τρελαθούμε, δεν υπάρχει κανένα προϊόν που να κάνει 100% δουλειά. Όλα κάνουν δουλειά αλλά κι εμείς πρέπει να βοηθάμε το σώμα μας με σωστή διατροφή και άσκηση.

Άρωμα...
     Εμένα προσωπικά με τρελαίνουν οι μυρωδιές, τις λατρεύω. Έχει ένα αρκετά έντονο άρωμα από κυπαρίσσι και δεντρολίβανο και όταν το μυρίσετε θα σας θυμίσει δάσος μετά από βροχή. Μην σας τρομάζει όμως αυτό, η μυρωδιά του μετά από λίγα λεπτά εξαλείφεται και αφήνει μια απαλή αίσθηση.



    Olivia Hand Cream... Ok εδώ τι θα μπορούσα να πω, ποιος δεν γνωρίζει αυτήν την κρέμα; Λίγο πολύ όλοι την ξέρουμε λόγω της εταιρείας της. Είναι μια κρέμα χεριών κατάλληλη για όλες τις νοικοκυρές, που κάνουν δουλειές και έχουν μόνιμα σκασμένα χέρια. Πολύ βασικό κάνει και για άνδρες, αφού το άρωμα που αφήνει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε παραπέμπει σε κάποιο γυναικείο. Βοηθάει τα σκασμένα χέρια και τα επαναφέρει σε φυσιολογικό pH σε λιγότερο από 48 ώρες, κάνοντας τα πολύ απαλά και ενυδατωμένα.





Άρωμα...
     Επειδή όπως σας είπα λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε την εταιρεία της κρέμας αυτής, αρά μπορείτε να φανταστείτε  και το άρωμα του. Αλλά για αυτούς που δεν την γνωρίζουν σας λέω ότι έχει ένα μοναδικό άρωμα σαπουνιού, σαν μόλις να έχεις πλύνεις τα χέρια σου, χωρίς αυτό να σας κάνει να παραμελείτε την καθαριότητα των χεριών σας...

Ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί θα σας πείσει για όλες τις εταιρείες που υπάρχουν στο Olive Oil Spa:

mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου