12 Ιουνίου 2014

Apis Mellifera

        Η Apis Mellifera είναι ένα σπάνιο είδος μέλισσας που υπάρχει κυρίως στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Δυτική Ασία. Το μέλι που παράγει είναι αρκετά σπάνιο και μικρής ποσότητας. Δεν χρησιμοποιείται για βρώση, αλλά για θεραπευτικούς σκοπούς. Η Apis Mellifera είναι σαν όλες τις άλλες μέλισσες και δουλεύει όπως και οι άλλες. Το μόνο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι κατατάσσεται στην κατηγορία της βασίλισσας μέλισσας γι' αυτό και τα παράγωγα της είναι σπάνια. Εμπνευσμένος από αυτό το σπάνιο είδος μέλισσας ο Κ. Νίκος, δημιούργησε μια σειρά καλλυντικών, την Apis Mellifera Greece.

        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Κεραλοιφή με Πρόπολη: Θα ξεκινήσω με τα συστατικά της κρέμας, για να καταλάβετε για τι ποιότητα σας μιλάω. Φυσικό κερί της Apis Mellifera, βάμμα πρόπολης, έλαιο αλόη βέρα, σιτέλαιο, βιταμίνη Ε, αμυγδαλέλαιο, νυχτολούλουδο και έλαιο γιασεμιού. Όλα αυτά μαζί κάνουν μια υπέροχη κρέμα για το πρόσωπο, ειδικά και μόνο για την ανάπλαση, την ενυδάτωση και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Παρόλο που είναι κεραλοιφή δεν είναι καθόλου λιπαρή. Ενώ όταν πάτε να την πάρετε από το βαζάκι έχει λίγο γλοιώδη υφή, στο πρόσωπο απλώνεται απαλά και απορροφάται αμέσως. Επειδή οι κεραλοιφές είναι ένα περίεργο προϊόν και το θέλουν όλες οι γυναίκες για το πρόσωπο τους, σας λέω ότι αυτήν μπορείτε να τη βάλετε σε σκασμένα χέρια, στις φτέρνες και όπου αλλού είναι αφυδατωμένο το δέρμα σας. Το αποτέλεσμά της θα το δείτε και θα σας καταπλήξει.

        Άρωμα...
        Το άρωμά του είναι πολύ γλυκό, με βάση τη δική μου ανάλυση πιστεύω ότι σαν το 70% είναι άρωμα γιασεμιού και νυχτολούλουδου (τύπου Ιππότη) και το υπόλοιπο 30% είναι αλόη.

        Κεραλοιφή Προσώπου: Τα βασικά συστατικά είναι το κερί και το ροδόνερο. Εγώ την ερωτεύτηκα, γιατί κάνει το πρόσωπο τόσο απαλό που δεν το φαντάζεστε, είναι σαν το δέρμα μωρού. Επειδή όμως αφήνει μια μικρή λιπαρότητα, θα το πρότεινα σε πιο ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Είναι κατάλληλο ακόμα και για γυναίκες 40+. Ο συνδυασμός κεριού και ροδόνερου δημιουργούν μια χημεία, που έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση και την πλήρη φυσική αναδόμηση του προσώπου.



        Άρωμα... 
        Σε όποια αρέσει το άρωμα τριαντάφυλλο, νομίζω ότι θα λατρέψει απόλυτα αυτήν την κρέμα. Ακόμα και στο πρόσωπο να μη σας κάτσει (όλα τα πρόσωπα δεν έχουν το ίδιο pH, αν κάτι δεν κάνει σε 'μένα δεν σημαίνει πως δεν ταιριάζει σε κάποιον άλλο), μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν άρωμα σώματος.

Στην σελίδα τους μπορείτε να διαβάσετε πολλά θέματα για τα βότανα και τις αλοιφές, αρκεί να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

mamatzini

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

 
    

1 σχόλιο: