3 Νοεμβρίου 2014

Professional Masque By Clarite !

   

Σε ένα παλιότερο post σας είχα μιλήσει για το νέο προϊόν της  Clarite Argan Oil -: Το λάδι του χρυσού! που άφησε εποχή. Σήμερα θα σας μιλήσω και το νέο προϊόν της Clarite, Professional Masque. Ένα επαγγελματικό προϊόν, σε επαγγελματική συσκευασία που θα σας καταπλήξει.



H γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Είναι μια επαγγελματική μάσκα μαλλιών, εντατικής περιποίησης των θαμπών και κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι η πρώτη μάσκα που περιέχει εκχυλίσματα δημητριακών, που σε συνδυασμό με τις φυσικές πρωτεΐνες απαλύνουν το κεράτινο περίβλημα της τρίχας, κάνοντας επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών στο 80%. Επειδή σαν μάσκα είναι αρκετά δυνατή, σας προτείνω, είτε έχετε πολύ μακρυά μαλλιά είτε όχι, η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λίγη. Μην κάνετε το λάθος και βάλετε πολύ, γιατί θα σας βαρύνει το μαλλί. Κάντε ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι και αφήστε την για 10 με 15 λεπτά να δράσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το κεφάλι σας και στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι. Σας εγγυώμαι ότι η απόλαυση και η απαλότητα που θα νιώσετε στα μαλλιά σας δεν περιγράφεται. Για να πειστείτε ακόμα περισσότερο, λoύστε τα μαλλιά σας μετά από τέσσερις μέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα θα δείτε ότι το μαλλί σας δεν γίνεται λιπαρό, αντιθέτως παραμένει όμορφο και λαμπερό. Σας συνιστώ να την χρησιμοποιείτε κάθε 15 μέρες.

Άρωμα...



     Αν και το βασικό του στοιχείο είναι το Ρόδο, δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει κάτι από αυτό. Είναι πολύ, πολύ φρουτένιο σε σημείο που όταν ανοίγεις τη συσκευασία να θες να το φας. Πάνω στα μαλλιά αφήνει ένα υπέροχο άρωμα, απαλό που διαρκεί για αρκετές μέρες. Θα σας μαγέψει με την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας κομμωτηρίου. Δοκιμάστε την...



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Clarite δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:




Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου