30 Νοεμβρίου 2014

Marrakesh Original VS Kahm !



     Σε ένα παλιότερο post σας είχα μιλήσει για το υπέροχο λάδι μαλλιών της Marrakesh και για την απολαυστική, εξωτική κρέμα σώματος στο  « Ταξίδι στο όνειρο Marrakesh » Σήμερα όμως έχουμε μια μάχη μεταξύ Marrakesh Original Shampoo & Kahm Shampoo. Δύο μοναδικά σαμπουάν το ένα για τέλειο ίσιωμα μαλλιών και το άλλο κατά της ψαλίδας.




Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
      Kahm Shampoo... Τα περισσότερα σαμπουάν που είναι καλά για το ίσιωμα των μαλλιών, συχνά αποτελούνται και από μια μάσκα, ένα conditioner ή ένα λάδι ισιώματος. Το ίδιο ισχύει και γι΄αυτό το σαμπουάν. Για ένα τέλειο ίσιωμα θα πρέπει να έχεις και όλα τα υπόλοιπα. Κι όμως όχι! Εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να αγοράσω τίποτα, το μόνο που πήρα ήταν το σαμπουάν. Τα κατσαρά και ευαίσθητα μαλλιά τα βοηθάει σε πολύ λιγότερο χρόνο να ισιώσουν. Το ίσιωμα με πιστολάκι ή ακόμα με μασιά θα δείτε ότι δεν ταλαιπωρεί το μαλλί και δεν το καίει. Με το σαμπουάν αυτό έχετε περισσότερη διάρκεια, το μαλλί δεν χαλάει ακόμα και σε περίπτωση υγρασίας ή βροχής. Εγώ σας προτείνω να το δοκιμάσετε, έτσι μόνο του, βλέποντάς το σαν μια πρόκληση...



     
                                                            


                 VS 
    




     Marrakesh Original Shampoo... Από την άλλη πλευρά ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σαμπουάν, ιδανικό για την επανόρθωση και γρήγορη αναδόμηση των μαλλιών. Επιτυγχάνει ήπιο, αλλά σχολαστικό καθαρισμό για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναπληρώνει την υγρασία των τριχών σε μαλλιά κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα από βαφή ή τεχνικές διεργασίες, όπως λεύκανση, meches, ανταύγειες κ.α. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά, απίστευτα ενυδατωμένα και υγιέστερα από ποτέ, ενώ η αίσθηση της απαλότητας θα σας κάνει να πιστέψετε πως έχετε λουστεί με μετάξι.


     Marrakesh Original Conditioner... Σαμπουάν και contditioner μαζί. Το ένα συμπληρώνει το άλλο, για πιο υγιή και όμορφα μαλλιά. Διάβασα κάπου πως η σειρά αυτή λιπαίνει και κάνει τα μαλλιά βαριά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σας απαντάω όμως πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως στα προϊόντα αναδόμησης, παρ΄όλο που είναι για καθημερινή χρήση η ποσότητα που πρέπει να βάζουμε είναι μικρή, και κυρίως στο μαλακτικό. Ένα τέτοιο προϊόν το βάζουμε στις άκρες και όχι στη ρίζα, γιατί έτσι τα μαλλιά μας θα λιπανθούν πολύ πιο γρήγορα από το προβλεπόμενο.

Άρωμα...
     Marrakesh...Marrakesh...Marrakesh... Σας είχα ξαναπεί την άποψη μου για το άρωμα . Θα το χαρακτήριζα σαν μια δόση πούρου Havana με λίγη βανίλια μαύρη, έτσι για νοστιμιά και στο τέλος ένα Τango, έτσι για νοσταλγία...

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα Marrakesh έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου