8 Απριλίου 2015

Σαπούνι... Σαπουνάκι...

     ...Σαπούνι...Σαπουνάκι...Μια αγάπη μεγάλη και παντοτινή. Το Sapounaki.gr είναι από τα καταστήματα χειροποίητων σαπουνιών που λατρεύω, με όλη τη σημασία της λέξης. Σαπούνια φτιαγμένα με μεράκι και έμπνευση από το δημιουργό. Τα σαπουνάκια αφού παραχθούν μένουν για ωρίμανση 6 μήνες (πρέπει να είναι, αν όχι τα μόνα, από τα λίγα στην αγορά, που παραμένουν τόσο πολύ σε στάδιο ωρίμανσης, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητά τους όσο το δυνατόν περισσότερο).
     Γευτείτε λοιπόν κι εσείς μαζί μου αυτά τα μοναδικά σαπούνια, όχι μόνο για το διαφορετικό τους άρωμα αλλά και για την ποιότητα τους.

Η γνώμη μου... 

Αποτέλεσμα...

     "Σαπούνια για τα χέρια..." Γιασεμί...   &  Τριαντάφυλλο... Δυο σαπούνια με τόσο διαφορετικό άρωμα, αλλά με κοινή χρήση. Είναι φτιαγμένα για το καθημερινό, συχνό πλύσιμο των χεριών. Εκτός από την καθαριότητα που αφήνουν στα χέρια, έχουν και απαλό άρωμα για να τα μυρίζετε συνέχεια. Έχουν διάρκεια σαν σαπούνια, τονώνουν το δέρμα, εξαφανίζουν την ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τη λιπαρότητα και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Να λοιπόν ένας διαφορετικός τρόπος για να προσφέρετε στα χέρια σας μοναδική καθαριότητα και άρωμα.


      "Σαπούνια για χέρια & σώμα..." Mojito... Μμμ... Μια καλοκαιρινή δροσιά μπορεί να κυριεύσει το σώμα σας. Αφήστε το Lime, το δυόσμο και τη μαύρη ζάχαρη να δροσίσουν, να τσιμπήσουν και να εξιτάρουν όλες σας τις αισθήσεις. Β~Καροτένιο... Άλλη μια καλοκαιρινή απόλαυση για το σώμα. Καλύτερη εποχή για να το δοκιμάσετε είναι το καλοκαίρι, καθώς ο φυσικός χυμός καρότου θα σας βοηθήσει στη διατήρηση του μαυρίσματος. Εσπεριδοειδή... Φθινοπωρινό, μοναδικό, απαλό σαπούνι. Η δύναμη ελαίων των εσπεριδοειδών, κάνουν τα σκασμένα χέρια και το ξηρό δέρμα απαλά σαν μετάξι. Μέλι~Γάλα... Όλη η πρωινή απόλαυση και ενέργεια συσσωρεύεται σε αυτό το σαπούνι. Το πρωινό ξύπνημα γίνεται απόλαυση στο μπάνιο. Αφήστε όλη την ενέργεια του γάλακτος και του μελιού να σας αφυπνίσουν, για μια δύσκολή και παραγωγική μέρα.  Λευκή & Μαύρη Σοκολάτα,,, Μην το φάτε!!! Απλά απολάυστε το σαπούνι αυτό σε ένα ζεστό μπάνιο και αφήστε τα αρώματα της σοκολάτας να σας ταξιδέψουν στον φανταστικό κόσμο σοκολάτας του " Tim Burton"


     Versatile Oil... Το λαδάκι αυτό είμαι 100% σίγουρη ότι θα το λατρέψετε. Φτιαγμένο από πολλά θρεπτικά και αρωματικά έλαια που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, γιατί θα χάσει τη μαγεία του. Πως μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε; Σαν λάδι για το σώμα ή σαν άρωμα. Μετά το μπάνιο είναι ότι πρέπει, το άρωμα άνθους περγαμέντου θα σας αναστατώσει. Αν δεν το θέλετε σαν άρωμα, δοκιμάστε το στην μπανιέρα σας με νερό για μια διαφορετική αρωματοθεραπεία. Αν πάλι δεν έχετε μπανιέρα, βάλτε το στα μαλλιά σας. Εκεί θα το λατρέψετε, το άρωμα που αφήνει στα μαλλιά είναι θεσπέσιο. Σας βάζω λοιπόν στον πειρασμό να το δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε και τις άλλες τους χρήσεις μόνες σας.

...Και πως θα γίνει αυτό; Κάντε ένα κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να μάθετε και να προμηθευτείτε το δικό σας Versatile Oil, ή σαπούνια...



Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

4 σχόλια:

  1. Γεια σου! Είμαι καινούρια... αν θες ρίξε μια ματιά... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω τα χειροποίητα σαπουνάκια , φιλακια πολλά και Καλό Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι πραγματικά τα χειροποιητα σαπούνια είναι πολύ καλά και έχουν ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό άρωμα. Καλή Ανάσταση!!!!

      Διαγραφή