1 Μαρτίου 2014

EXELIA: Όμορφο πρόσωπο, κοινωνικό πρόσωπο

        Η Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου Εxelia, τα οποία είναι καλλυντικά που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της κάθε επιδερμίδας. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες γι' αυτό και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.  Στα εργαστήρια Cana διατηρούνε όλα τα θρεπτικά συστατικά του ελαιόλαδου, δημιουργώντας μια φόρμουλα που τα κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικά για τη φροντίδα του προσώπου.

        Η γνώμη μου:

        Το άρωμα...
        Η μυρωδιά των Exelia θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερη, απαλή, έχοντας σαν βάση την καθαρή μυρωδιά της ελιάς, σαν μια δόση φρεσκάδας σαπουνιού και στην κορυφή δυο σταγόνες εσάνς πούδρας.

                                                                                    
        Αποτέλεσμα...
        Μετά από μια εβδομάδα καθημερινής χρήσης των κρεμών: Anti-Wrinkle & Firming Day Cream SPF15, Anti-Wrinkle Night Cream, Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream, μπορώ να πω ότι υπάρχει μια απαλότητα στο δέρμα μου χωρίς ερεθισμούς, ενώ δεν αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας στο πρόσωπο μετά τη χρήση. Έχουν τέλεια υφή και τα φυτικά τους συστατικά διατηρούν την επιδερμίδα του προσώπου μου ενυδατωμένη και πάντα καθαρή. Τα προϊόντα της Exelia δεν περιέχουν Paradens, Allergens και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Σας τα προτείνω εγώ· μια μαμά που η κούραση φαίνεται στο πρόσωπό μου, όπως και σε όλες τις γυναίκες άλλωστε.




Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να κάνετε ένα κλικ εδώ: Exelia cosmetics

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα προϊόντα Εxelia;


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

3 σχόλια:

  1. πολυ ωραια παρουσιαση...εγω εχω αγαπησει την κρεμα ματιων τους!!!!
    φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!! προσπαθώ γιατί μου αρέσει αυτό που ξεκίνησα και σαν κάθε γυναίκα λατρεύω τα καλλυντικά...

      Διαγραφή
  2. Ωραία παρουσίαση! Και ότι έψαχνα για μια κρέμα ματιών!!!

    Mama Petounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή