11 Μαρτίου 2014

Ντεμακιγιάζ προσώπου & ματιών

        Αφού, λοιπόν, έχετε φτιάξει το λαδάκι με το χαμομήλι, θαρρώ πως ήρθε η ώρα να σας δώσω την πρώτη συνταγή που είναι το ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια. Είναι πολύ καλό και προσφέρει ενυδάτωση και ξεκούραση στο πρόσωπο και τα μάτια, με υλικά που πάντα έχουμε στο σπίτι μας.

        Υλικά:
  •  65 ml ροδόνερο
  • 35 ml χαμομηλέλαιο


       



        Εκτέλεση:
        Σε ένα γυάλινο μπουκάλι ρίχνουμε πρώτα το λάδι και μετά το ροδόνερο. Αυτά τα συστατικά κανονικά για να ομογενοποιηθούν χρειάζονται ένα ακόμα συστατικό που λέγεται γαλακτωματοποιητής. Εμείς σε αυτή τη συνταγή δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το συστατικό, γιατί θέλουμε να είναι αγνό το προιόν. Τέλος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι απλά να το ανακινήσουμε πριν από κάθε χρήση. Αν τυχόν θέλουμε να το κάνουμε γαλάκτωμα, τότε θα χρειαστούμε 65 ml γαλακτωματοποιητή, τον οποίο μπορούμε να προμηθευτούμε μόνο από φαρμακεία.














        Το χαμομηλέλαιο και το ροδόνερο θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι ιδανικά για ευαίσθητες περιοχές και το χαμομήλι έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Το ίδιο προϊόν είναι ιδανικό ακόμα και σαν γαλάκτωμα για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής του μωρού.

6 σχόλια: