26 Μαρτίου 2014

Argan Oil - Clarite: Το λάδι του χρυσού!

        H αλήθεια είναι πως πριν γράψω για το προϊόν αυτό, ήμουν αρκετά διστακτική. Μετά, όμως, από 14 μέρες χρήσης του Argan Οil της Clarite Professional μπορώ να πω ότι έχω αναθεωρήσει την άποψη μου γι' αυτό. Η Clarite Professional είναι μια δυναμική εταιρεία με επιλεγμένα επαγγελματικά προϊόντα, που χρησιμοποιεί ελιξίρια αρίστης ποιότητας από αβοκάντο, argan και βιταμίνη Ε. Για μια ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία της με το Argan Oil, ένα λάδι μαλλιών που προλαμβάνει τη φθορά και τη γήρανση της τρίχας, δίνοντας νέα πνοή και όγκο.

        Η γνώμη μου:

        Αποτέλεσμα...
        Όπως σας ανέφερα και παραπάνω, είχα υποτιμήσει το προϊόν, μέχρι που το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά. Μετά από 14 μέρες χρήσης παρατήρησα μια αλλαγή στη μορφολογία των μαλλιών μου, κάνοντας απαλό μασάζ με Argan Oil. Τα στέγνωσα με το πιστολάκι χωρίς να βάλω βούρτσα και το μαλλί μου άρχισε σιγά-σιγά με τη χρήση να αποκτά όγκο και λάμψη.
Eίναι απίστευτο το πόσο όγκο τους δίνει! Εγώ θα το πρότεινα σε γυναίκες που τα μαλλιά τους δεν έχουν όγκο ή ακόμα και στις νέες μητέρες, που όλες ξέρουμε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα τα μαλλιά μας χάνουν τον όγκο και τη δομή τους. Αφού έλουσα τα μαλλιά μου μόνο με σαμπουάν, τα χτένισα και έβαλα το Argan Oil.
        Το μόνο μειονέκτημα που έχει, αν αυτό θεωρείται μειονέκτημα, είναι ότι η βαλβίδα δοσομέτρησης είναι αρκετά σκληρή και η ποσότητα που βγάζει είναι λίγη. Eγώ που έχω μακριά μαλλιά, χρειάζεται να πατήσω τη βαλβίδα 3 με 4 φορές. Δεν το βρίσκω, όμως, παράλογο, γιατί θα πρέπει να κάνουμε χρήση και όχι κατάχρηση του προϊόντος.

        Άρωμα...
        Μην περιμένετε κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά, σας είπα και πριν ότι αυτό το προϊόν δεν βασίζεται στο άρωμα του αλλά στις ιδιότητες του. Έχει όμως κάτι μαγικό που εμένα με άφησε έκπληκτη. Το προϊόν αυτό εγκλωβίζει στα μαλλιά σας το άρωμα του σαμπουάν και τα κρατάει φρέσκα και καθαρά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Για να το νιώσετε αυτό, λούστε τα μαλλιά μόνο με το σαμπουάν χωρίς conditioner ή μάσκα και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά. Μετά στείλτε μου τα σχόλια σας,γιατί το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.



Για περισσότερες πληροφορίες, όμως, σε ό,τι αφορά το Argan Oil της Clarite Professional
πατήστε εδώ:
mamatzini 


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

8 σχόλια:

  1. Λάδι και δίνει όγκο;; Έχω μακρυά λεπτά μαλλιά, οπότε το θέμα όγκος είναι σημαντικό! Αλλά ρωτάω και πάλι: λάδι που δίνει όγκο;; Θα πρέπει το δοκιμασω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και εγώ το είχα υποτιμήσει αλλά έτσι είναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελαινομαι για argan oil! Το θεωρώ απίστευτο! Ωραία παρουσίαση!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I have been really interested to try this thanks for the great post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Clarite και καλό και ποιοτικό προϊόν μου φαίνεται αδύνατο...
    Απο που θες να ξεκινήσεις για αυτά τα προϊόντα και που να τελειώσεις...
    Δεν το δοκίμασα αλλά ούτε πρόκειται να το δοκιμάσω ποτέ...γιατί είναι Clarite....
    Συγνώμη εάν τα προίόντα της Clarite τα θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή "Ανώνυμη" φίλη η άποψη σου είναι σεβαστή δεν μπορούν τα πάντα να ταιριάζουν σε όλους, υπάρχουν καλλυντικά που ούτε να τα βλέπω δεν θέλω. Έχω πάρει ένα πολύ ακριβό σαμπουάν και μου βγήκε μάπα...

      Διαγραφή
  6. Να ρωτήσω λίγο που μπορούμε να το βρούμε; ; Υπάρχει κάποιο site για παραγγελία ή πρέπει να το αγοράσω απο κάποιο κομμωτήριο; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πατήσεις πάνω στην εικόνα που έχω στο post θα σε βγάλει στη σελίδα τους στο Facebook,Εκεί μπορείς να μιλήσεις άμεσα με κάποιον από την εταιρεία.

      Διαγραφή