15 Ιουλίου 2014

Luxurious Sun Care

     Η Intermed ιδρύθηκε το 1996 από τον φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος οραματίστηκε μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας, που θα συνέβαλε στην αντιμετώπιση των καθημερινών, καθώς και των ειδικών, καταστάσεων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.
     Σήμερα φέρνει για όλες εσάς τις όμορφες, την νέα σειρά Luxurious Sun Care, μια καινοτόμο σειρά ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλα τα πρόσωπα και να τα προστατέψει από τις υπεριώδης ακτίνες του ηλίου.

Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Luxurious Sun Care Cream... Είναι μια υπέροχη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50spf. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν κρέμα, γιατί δεν είναι σαν τις κλασσικές αντηλιακές κρέμες προσώπου, που είναι σαν να βάζεις σοβά. Απλώνεται εύκολα, δεν αφήνει άσπρους λεκέδες στο πρόσωπο και κάνει το δέρμα απαλό και χωρίς λιπαρότητα. Η υφή του είναι τόσο απαλή και μεταξένια, που εγώ την έχω χρησιμοποιήσει και το πρωί σαν βάση πριν το μακιγιάζ για να πάω στη δουλειά. Στην παραλία θα παρατηρήσετε ότι δεν αφήνει το πρόσωπο να αφυδατωθεί, αντιθέτως σε σχέση με άλλα αντηλιακά, το κρατάει για αρκετή ώρα ενυδατωμένο και δροσερό. Το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο το κάνει ακόμα καλύτερο, αφού εγκλωβίζει όλα τα ενυδατική συστατικά στους θύλακες του προσώπου με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ προστασίας. Θα το πρότεινα κυρίως σε γυναίκες άνω τον 25, γιατί είναι το πρώτο αντηλιακό που περιέχει φυσικό υαλουρονικό οξύ, κάνοντας έτσι την κρέμα εκτός από αντηλιακή και αναπλαστική.

     Luxurious Sun Care Silk Cover...Εγώ θα αποκαλούσα αυτήν την κρέμα πολυεργαλείο και το λέω αυτό γιατί είναι μια έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50spf, που αναπλάθει ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και ήπια προστατευτική δράση. Απλώνεται πολύ εύκολα, ακόμα και με το χέρι, δεν έχει την απόλυτη υφή του make up, αντιθέτως προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.  Επίσης περιέχει υαλουρονικό οξύ, που σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Και να ξέρετε πως κάνει για όλους τους τύπους δέρματος. Εγώ που έχω κάποιες λεπτές ευρυαγγείες στο πρόσωπο, μου τις καλύπτει και τις προστατεύει.

Άρωμα...
     Θα παρατηρήσετε ότι η σειρά Luxurious είναι άοσμη, γιατί πολλές φορές η χρήση προϊόντων που έχουν τεχνητά χρώματα ή αρώματα, αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών και πολύ περισσότερο με την έκθεση στον ήλιο. Γι' αυτό και στην σειρά αυτή μην περιμένετε να μυρίσετε κάποιο άρωμα. Δεν είναι το κύριο μέλημα τους η όμορφη οσμή, αλλά το σωστό αποτέλεσμα.

Και να θυμάστε...Πάντα να εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα και πρόσωπο αντηλιακή κρέμα, 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Να προσέχετε τις ώρες αιχμής και να κρατάτε το σώμα σας πάντα σε ενυδάτωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη σειρά Luxurious Sun Care:
 

mamatzini   

Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

13 Ιουλίου 2014

Passion Moon Potion !

     Καμιά φορά δεν είναι κακό να ταξιδεύουμε σε μέρη μαγευτικά και εξωτικά, που μπορεί σαν τόποι στο μυαλό μας να είναι υπέροχοι και να μην μπορούμε να φτάσουμε ως εκεί. Τίποτα όμως δεν μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε να τους φανταζόμαστε, γι αυτό και η Mama Tzini θα σας ταξιδέψει μέχρι την Kailua Kona Hawaii και τα μοναδικά αρώματα των κρεμών Passion Moon Potion.


Η γνώμη μου...

Αποτέλεσμα...
     Whipped Sugar Scrub, Pink Sugar... Είναι ένα υπέροχο scrub, το οποίο έχει ως βασικό του συστατικό  ακατέργαστη ζάχαρη, shea butter ή βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο. Στο μείγμα αυτό περιέχονται επίσης αγνά υλικά από αιθέρια έλαια και όλος αυτός ο συνδυασμός φτιάχνει ένα ζαχαρούχο ενυδατικό scrub με μοναδική απόλαυση για το σώμα, αλλά και το πρόσωπο. Το χρησιμοποιείτε με τον πιο απλό τρόπο, όπως κάθε scrub, απλά επειδή έχει αρκετά έντονη μυρωδιά δεν ξέρω κατά πόσο θα σας άρεσε στο πρόσωπο. Εγώ που το έβαλα στο σώμα, ένοιωσα πολύ όμορφα. Ακόμα και η υφή του είναι πολύ απαλή, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι αποτέλεσμα απαλότητας και ενυδάτωσης έχει.
Άρωμα...
     Πραγματικά το όνομα του και η προέλευση του, σε ταξιδεύουν σε τόπους σαν τη Χαβάη. Μια έντονη αύρα θάλασσας στο φως του ηλιοβασιλέματος και ένας αέρας από γλυκιά καρύδα κατακλύζουν ολόκληρο το σώμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε κάποιο επιπλέον άρωμα, αρκεί να σας αρέσει η καρύδα...

     Whipped Shea Creme, Coconyt Lime... To βασικό συστατικό είναι το shea butter, το λάδι του και η βιταμίνη Ε, όπως επίσης και το έλαιο-γάλα καρύδας. Είναι μια κρέμα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολύ αποτελεσματική για τις ξηρές περιοχές. Εκεί που θα σας εντυπωσιάσει, όπως εντυπωσίασε και εμένα, είναι αν την βάλετε στις μασχάλες σας. Το ξέρετε ότι μου αρέσουν τα πειράματα και πάντα έχουν καλό αποτέλεσμα. Μια δοκιμή θα σας πείσει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μαλακτικό αποσμητικό ή και μετά από το ξύρισμα για την αποφυγή ερεθισμών. Όπως σας είπα και παραπάνω περιέχει συστατικά που είναι μαλακτικά για το δέρμα.
Άρωμα...
     Ένας μοναδικός συνδυασμός, που εγώ προσωπικά πρώτη μου φορά μυρίζω, έλαιο καρύδας και έλαιο από Lime. Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε ή να νιώσετε στην όσφρηση σας αυτή τη μυρωδιά, πάντως είναι κάτι μοναδικό και εξωτικό. Στην αρχή αντιλαμβάνεσαι την καρύδα στο 90%, αλλά με το πέρασμα των λεπτών σου έρχεται μια ιδέα από άρωμα φλούδας φρεσκοστυμμένου Lime. Απολαύστε το...

     Lip Balm Vanilla Mint... Ένα υπέροχο Lip Balm, που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη τσάντα της για πολλούς λόγους. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, που τρέφουν και προστατεύουν τα χείλη, και έλαιο μέντας το οποίο κάνει ακόμα και τα πιο μαραμένα χειλάκια juicy. Όλος αυτός ο φυσικός συνδυασμός booster και ενυδάτωσης σε ένα τόσο δα μικρό lip balm! Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;
Άρωμα...
     Ακόμα ένας υπέροχος συνδυασμός, αυτή τη φορά μέντας με βανίλια. Ένα τόσο απαλό άρωμα που κάνει τα χείλη έτοιμα για φίλημα.



Μπορείτε να δείτε και μόνες σας τα προϊόντα Passion Moon Potion εδώ:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

8 Ιουλίου 2014

Γαλάτεια

     Η Fresh Line για μια ακόμα φορά κάνει την επανάσταση και φέρνει στο χώρο των καλλυντικών τη νέα καλοκαιρινή σειρά Γαλάτεια. Το όνομα της σημαίνει «εκείνη που είναι λευκή σαν το γάλα», και ήταν μια από τις 50 Νηρηίδες. Στην ελληνική μυθολογία το όνομά της σχετίζεται με την ηρεμία της θάλασσας. Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος, που θα ανανεώσουν το σώμα και θα χαρίσουν μία γλυκιά αίσθηση αρμονίας και ευχαρίστησης......
Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Η γνώμη μου...  

Αποτέλεσμα...  
     Γαλάτεια Αφρόλουτρο... Δεν θέλει πολύ μαγεία, μόνο φαντασία. Σκεφτείτε, καλοκαίρι μετά τη θάλασσα, ένα απολαυστικό ντουζ με το υπέροχο αυτό αφρόλουτρο. Λίγο σαπούνι στο σφουγγάρι και αφήστε το άρωμα και τον απαλό αφρό να σας ταξιδέψουν. Το αποτέλεσμα, ό,τι πρέπει για μια απολαυστική καλοκαιρινή απόδραση. Το δέρμα είναι τόσο απαλό και ενυδατωμένο που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις ανάγκες της πιο δύσκολης επιδερμίδας.

    Γαλάτεια Γαλάκτωμα Σώματος... Το γαλάκτωμα σώματος, εγώ προσωπικά, το χρησιμοποιήσα μετά τη θάλασσα. Θαρρώ πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για μετά την έκθεση στον ήλιο, και φυσικά μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο, γιατί έχει καταπραυντικές ιδιότητες που απορροφούν όλη την θερμότητα και ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και το αλάτι στη θάλασσα.Νομίζω ότι θα σας εντυπωσιάσει και εσάς. Εγώ το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη.

    Γαλάτεια Body Splash ... Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα μπορεί να χρειαστεί κάτι παραπάνω από την απόλαυση και ευεξία που προσφέρει στο σώμα το Body Splash. Είναι κάτι μοναδικό, πρωτοπόρο και μπορεί να σας συνοδέψει ακόμα και στην βραδινή σας έξοδο.Μην διστάσετε να το φορέσετε σε όλο σας το σώμα, καθώς δεν είναι από εκείνου του είδους τα έλαια που σε μπουκώνουν. Αντιθέτως, αφήνει μια καλοκαιρινή αύρα πάνω σας που θα σας μαγέψει.

      Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ... Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει με γοργούς ρυθμούς. Ένα λάδι για μασάζ που έχει πολλές μαγικές χρήσεις. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε όποια περιοχή του σώματος παρατηρείτε ξηρότητα. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στις σκασμένες μου φτέρνες. Και να σας πω και λίγα από τα μυστικά πειράματα. Δοκιμάστε λίγες σταγόνες μέσα στη μπανιέρα σας, ή αν έχετε ντουζιέρα βάλτε μια ελάχιστη ποσότητα πάνω στο σφουγγάρι σας μετά το μπάνιο. Λειτουργεί και σαν conditioner. Απλά θέλει λίγες απαλές μεθοδικές κινήσεις. Μην το ξεπλύνετε με αφρόλουτρο, απλά με λίγο νερό και θα με θυμηθείτε.

Άρωμα...
     Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, και ταξιδέψτε στα πιο μαγικά, παραμυθένια όνειρα. Η δροσερή γλυκιά καρύδα, η βανίλια και το λεπτό άρωμα αμύγδαλου ενώνονται και δημιουργούν μια απολαυστική εξωτική εμπειρία. Κλείστε τα μάτια και αφήστε αυτή την πανδαισιά αρωμάτων να κυριεύσει το σώμα σας. Αυτή είναι λοιπόν η  Fresh Line και εγώ σας ταξιδεύω μέσα από τα δικά μου μάτια στην νέα καλοκαιρινή σειρά Γαλάτεια... 

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά της  Fresh Line  εδώ:


Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.

3 Ιουλίου 2014

La Cheveche !

     Οι Γάλλοι λένε πως τα πιο όμορφα αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκαλάκια, γι'αυτό κι εγώ σας φέρνω από τη Γαλλία την La Cheveche, με τα υπέροχα μικρά χειροποίητα προϊόντα της. Η φιλοσοφία τους είναι ότι τα πάντα για την ομορφιά μπορεί να τα προσφέρει η φύση. Λένε πως είναι παρήγορο να κρατάς ένα βάζο γεμάτο με πράγματα από τη φύση, που τα μάζεψε ένα ανθρώπινο χέρι, παρά ένα όμορφο κουτί που το έφτιαξε ένα ρομπότ. Στα προϊόντα τους δεν υπάρχουν ενώσεις βαζελίνης και parabens. H απόλαυση λοιπόν είναι όλη δική σας...

Η γνώμη μου...


Αποτέλεσμα...
     Jungle Lip Balm... Ένα υπέροχο βάλσαμο χειλιών που βοηθάει στη φυσική αναδόμησή τους. Θα δείτε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ότι μπορεί να ανακουφίσει τα σκασμένα χείλια. Επίσης, σας προτείνω να το δοκιμάσετε και σαν βάση για το κραγιόν. Τα φρουτώδη συστατικά του και οι βιταμίνες τους μπορούν να δώσουν μια νέα απαλή αίσθηση στα χείλη σας.

Άρωμα...
     Σκεφτείτε και γευτείτε, μια φρουτένια απόλαυση στα χείλη σας που αποτελείται από μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι, και αγνό λάδι καρύδας. Μπορεί να σας θυμίσει κάτι από τσιχλόφουσκα. It's like tutti frutti lips, taste the limits...


     Lait hydratant au thé vert... Υπέροχο γαλάκτωμα σώματος με ευεργετικές ιδιότητες. Αυτή η ενυδατική κρέμα περιέχει aloe vera για να απαλύνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό, και αντι-οξειδωτικό πράσινο τσάι για να προστατεύει το δέρμα. Έχει ουδέτερο pH και αυτό την κάνει ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Εγώ πάντως δεν δίστασα να την δοκιμάσω ακόμα και στο πρόσωπο, σαν γαλάκτωμα καθαρισμού.

Άρωμα...
     Το άρωμα του δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. Έχει μια δόση από aloe vera, λεβάντα και πράσινο τσάι. Η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί και πολύ, αφού το γαλάκτωμα κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω.

Εσείς πάλι μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν, με το άρωμα που θα σας μαγέψει, κάνοντας ένα κλικ εδώ:
   
   Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφήμιση.